SEO pas cu pas, sau drumul spre primele poziții în Google, la Act și Politon

Publicat pe 21 Septembrie 2016
Drumul spre top-ul Google este anevoios, întrucât competiția este acerbă, iar arta alegerii și plasării cuvintelor cheie poate fi un labirint înțesat de întrebări și necunoscute.

SEO pas cu pas, disponibil la Act și Politon în format audiobook și tipărit, este un ghid practic destinat începătorilor care își doresc să înțeleagă principiile și algoritmii folosiți de Google la afișarea rezultatelor de căutare. Cartea propune o serie de tactici utile pentru obținerea de trafic pe website prin intermediul Google, prezentate într-o manieră simplă, ușor de asimilat și de aplicat.

În această carte sunt prezentate noțiunile de bază ale optimizării SEO, care încep cu înțelegerea scopului motoarelor de căutare, respectiv acela de a-i determina pe utilizatori să ajungă și să revină pe site, furnizându-le în mod constant rezultate relevante ale căutărilor. Cartea pornește de la acest obiectiv care, odată înțeles, face mai ușoară asimilarea celorlalte concepte și tactici de SEO.

Ghidul este structurat în 6 secțiuni ce conțin informații și sfaturi aplicate despre modalitățile de optimizare a website-urilor pentru Google. Caimin Jones, autorul cărții, explică importanța vitală a cuvintelor cheie, provocarea realizării conținutului corespunzător, optimizarea site-ului cu ajutorul link-urilor, importanța social media marketing-ului, atragerea link-urilor și creșterea vitezei de încarcare a site-ului.

Cartea este disponibilă la editura Act și Politon, în format audiobook sau tipărit. Caimin Jones este, de asemenea, autorul bestellerului WordPress pas cu pas. Ghidul complet al începătorului pentru construirea cu Wordpress a unui website sau a unui blog.

Despre Act și Politon

Editura ACT și Politon lansează și promovează cărți și audiobook-uri de dezvoltare personală, meditație, spiritualitate și business recunoscute la nivel internațional. Printre autorii publicați se numără Anthony Robbins, Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher și alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT și Politon și-a început activitatea în 2014, oferind pasionaților cărți tipărite și audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată și cele mai mari cărți audio în limba română.

   


ACT SI POLITON SRL

Editura ACT și Politon și-a propus să aducă iubitorilor de carte din România o nouă modalitate de se bucura de opere de succes, și anume: prin intermediul audiobookurilor. Astfel, fie că sunteți la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →