Service si intretinere imprimante

Publicat pe 27 Noiembrie 2018
CopyService, este un centru de service imprimante si service copiatoare si este specializat atat in repararea imprimantelor, cat si in serviciile post-garantie, indiferent daca este vorba despre imprimante cu laser sau cu jet de cerneala.

CopyService, este un centru de service imprimante si service copiatoare  si este specializat atat in repararea imprimantelor, cat si in serviciile post-garantie, indiferent daca este vorba despre imprimante cu laser sau cu jet de cerneala. Intotdeauna CopyService dispune de piese de schimb si consumabile pentru diferite modele de imprimante. CopyService are o vasta experienta in intretinerea echipamentului de tiparire, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii, care apeleaza la serviciile sale. Intotdeauna se respecta politica de orientare a clientilor si nevoile acestora, in ceea ce priveste intretinerea diferitelor tipuri de echipamente.

Imprimante laser

Vorbind despre principiile imprimantelor laser, merita mentionat faptul ca service-ul este similar cu cea a majoritatii imprimantelor. Cu toate acestea, calitatea imprimarii chiar si a unui dispozitiv alb-negru, este foarte buna, iar viteza de imprimare este destul de multumitoare. In plus, resursele unei imprimante laser permit in medie imprimarea de la 8 la 12 mii de exemplare pe luna. Cu toate acestea, nu trebuie sa uiti ca orice echipament se uzeaza si ca are nevoie de ingrijire si diagnosticare profesionala. Firma CopyService se ocupa si cu service imprimante laser si este intotdeauna gata sa te ajute.

Imprimante cu jet de cerneala

Vorbind despre imprimantele cu jet de cerneala, este de remarcat faptul ca, in ceea ce priveste calitatea tiparirii, ele sunt inca putin inferioare laserului, insa, acestea sunt mai silentioase, iar imaginile sunt tiparite cu o claritate deosebita. Stocarea cernelii in acest tip de imprimanta se realizeaza prin mai multe metode, ceea ce imbunatateste performanta acestui tip de imprimanta. In plus fata de imprimantele uzuale cu jet de cerneala alb-negru, exista si imprimante color, care pot imprima imagini color de inalta calitate. Chiar si cu o astfel de performanta a dispozitivului de imprimare, tot este necesara diagnosticarea si modalitatea corecta de a inlocui cerneala. In schimb, CopyService te poate ajuta cu inchirieri imprimante, precum si cu intretinerea atat a unei imprimante obisnuite, alb-negru, cat si a unei imprimante cu jet de cerneala color, oferindu-ti in acelasi timp, diagnosticarea si repararea in timp util.

Cele mai frecvente defectiuni ale majoritatii imprimantelor

Imprimanta ta poate prezenta urmatoarele defectiuni: hartia s-a blocat in imprimanta; dupa imprimare, pe hartie raman dungi si pete de cerneala; computerul nu vede imprimanta; la tiparire, imprimanta da o eroare si nu imprima; imprimanta produce diferite sunete care nu sunt caracteristice pentru aceasta. Aceasta este doar o lista scurta a problemelor asociate imprimantei. Daca aceste probleme exista, trebuie sa contactezi imediat centrul de service CopyService pentru a efectua diagnosticarile necesare si pentru a rezolva problema.

Servicii oferite de CopyService

Diagnosticarea defectiunii imprimantei laser, realimentarea imprimantei cu consumabilele necesare, repararea si inlocuirea pieselor si componentelor, de orice nivel de complexitate, inlocuirea rolei de preluare a hartiei, precum si inlocuirea placutei de blocare a hartiei in imprimanta, repararea fotodrumului, precum si inlocuirea termofilmului imprimantei. Aceasta este o scurta lista a serviciilor oferite de CopyService. Dat fiind faptul ca firma CopyService ofera service imprimante si copiatoare de foarte mult timp, sunt intotdeauna gata sa ofere asistenta de inalta calitate in repararea si intretinerea echipamentului de birou de orice complexitate.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!