Servicii complete de transport, de la Euroluc Trans

Publicat pe 3 Octombrie 2019
Competiția dintre firmele ce asigură servicii de transport este una acerbă. Acest aspect este datorat numărului însemnat de cereri, ce vin de la un public variat. Aderarea la Uniunea Europeană a deschis noi orizonturi și arii de exportare a produselor.

Astfel, firmele înclinate spre producție și valorizarea acesteia se orientează spre serviciile de transportare a bunurilor, având pretenții clare despre condițiile optime și timpul specificat în contractul încheiat cu administratorii străini.

În Suceava, Euroluc Trans este un jucător important pe nișa transportului. Ceea ce îi recomandă este în special dovada unui efort neîntrerupt. Având în vedere că afacerea a pornit timid și în prezent se bucură de o flotă de peste 80 de camioane, acest aspect este greu de trecut cu vederea. Cheia succesului pe care îl cunoaște în prezent Euroluc Trans este perseverența.

Servicii oferite de Euroluc Trans

Un avantaj care îi propulsează în topul firmelor de transport căutate este faptul că asigură transportul atât în sistem containerizat, cât și cu ajutorul camioanelor, în funcție de ce caracteristici prezintă marfa în cauză.

Povestea Euroluc Trans a stârnit curiozitatea pe toate planurile. Adevărul este că aici avem dovada unei evoluții spectaculoase. În primul rând, dispune de 38 de camioane MAN noi. Alte modele sunt Daf-uri. De ce MAN? Din relatările fondatorului Euroluc Trans se evidențiază faptul că afacerea a pornit de la aceste modele și tipurile de transport de care se ocupă se pretează la camioanele MAN.

Un serviciu adițional care oferă din start un plus constă în faptul că firma s-a axat în aproximativ 95% pe activitatea de a transporta containere.

Furnizarea containerelor se efectuează atât în România, cât și în țările din Europa. Acest serviciu încadrează atât transportul și vânzarea de containere, cât și utilizarea lor pentru a transporta diferite tipuri de marfă (odată cu livrarea la adresă, pentru cei care achiziționează prin firmă). În funcție de necesități, în portofoliul de prezentare sunt disponibile și containerele de tip frigo. Dimensiunea containerelor pe care Euroluc Trans le oferă spre vânzare (din stoc sau aduse la comandă, în funcție model) poate fi de 20 ft (unde un feet = 0.3048 m) - 6 metri, 30 ft - 9 metri, respectiv 40 ft - 12 metri.

Un punct în plus ce le asigură succesul pe această nișă este și faptul că sunt specializați în vânzarea de containere de 45 ft HC (High Cube - similare structural cu modelele standard, dar mai înalte) - 13,7 metri. Sunt ideale pentru a transporta încărcături voluminoase pe distanțe lungi. În funcție bunurile transportate, în containerele de 45 ft HC încap și 32 de paleți. 

Cei interesați găsesc informații suplimentare ce vizează serviciile de transport și achiziționare de containere pe Euroluctrans.ro, precum și în sediul fizic din Suceava. Compania este activă și pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram), unde postează constant video-uri explicite ale activităților pe care le desfășoară.

Domenii: Auto

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →