Servicii complete de transport, de la EuroLuc Trans

Publicat pe 3 Octombrie 2019
Competitia dintre firmele ce asigura servicii de transport este una acerba. Acest aspect este datorat numarului insemnat de cereri, ce vin de la un public variat. Aderarea la Uniunea Europeana a deschis noi orizonturi si arii de exportare a produselor.

Competitia dintre firmele ce asigura servicii de transport este una acerba. Acest aspect este datorat numarului insemnat de cereri, ce vin de la un public variat. Aderarea la Uniunea Europeana a deschis noi orizonturi si arii de exportare a produselor. Astfel, firmele inclinate spre productie si valorizarea acesteia se orienteaza spre servicii de transportare a bunurilor, avand pretentii clare despre conditiile optime si timpul specificat in contractul incheiat cu administratorii straini.

In Suceava, EuroLuc Trans este un jucator important pe nisa transportului. Ceea ce ii recomanda este in special dovada unui efort neintrerupt. Avand in vedere ca afacerea a pornit de la doua camioane si in prezent se bucura de o flota de peste 80 de unitati, acest aspect este greu de trecut cu vederea. Cheia succesului pe care il cunosc in prezent cei de la EuroLuc Trans este perseverenta.

Servicii oferite de EuroLuc Trans

Un avantaj care ii propulseaza in topul firmelor de transport cautate este faptul ca asigura transportul atat in sistem containerizat, cat si cu ajutorul camioanelor, in functie de ce caracteristici prezinta marfa in cauza.

Povestea EuroLuc Trans a starnit curiozitatea pe toate planurile. Adevarul este ca aici avem dovada unei evolutii spectaculoase. In primul rand, dispune de 38 de camioane Mercedes Benz noi. Alte modele sunt Daf-uri. De ce Mercedes Benz? Din relatarile fondatorului Euroluc Trans se evidentiaza faptul ca afacerea a pornit de la aceste modele si tipurile de transport de care se ocupa se preteaza la camioanele Mercedes Benz.

Un serviciu aditional care ofera din start un plus consta in faptul ca firma s-a axat in proportie de aproximativ 95% pe activitatea de a transporta containere.

Furnizarea containerelor se efectueaza atat in Romania, cat si in tarile din Europa. Acest serviciu incadreaza atat transportul si vanzarea de containere, cat si utilizarea lor pentru diferite tipuri de marfa. In functie de necesitati, in portofoliul de prezentare sunt disponibile si containerele de tip frigo. Dimensiunea containerelor disponibile este de 20 ft, 30 ft, respectiv 40 ft.

Un punct in plus ce le asigura succesul pe aceasta nisa este si faptul ca sunt importatori de containere de 45ʼ HC. Acestea prezinta interes pentru disponibilitatea de a transporta incarcaturi voluminoase pe distante lungi. In functie bunurile transportate, in containerele de 45ʼ HC incap si 32 de paleti.

Cei interesati gasesc informatii suplimentare ce vizeaza serviciile de transport si achizitionare de containere pe euroluctrans.ro, precum si in sediul fizic din Suceava.

Domenii: Auto

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →