Servicii de inalta calitate pentru confectii metalice

Publicat pe 20 August 2018
Compania Analko Aluminium Industry SRL este specializata in furnizarea de servicii de confectii metalice si debitare tabla zincata, tabla aluminiu, CNC, de productie interna si importata, atat pentru clientii corporativi cat si pentru persoanele fizice.

Compania Analko Aluminium Industry SRL este specializata in furnizarea de servicii de confectii metalice si debitare tabla zincata, tabla aluminiu, CNC, de productie interna si importata, atat pentru clientii corporativi cat si pentru persoanele fizice. Profesionalismul si responsabilitatea sunt avantajele cheie ale companiei. Poti comanda servicii de confectii metalice industriale, confectii metalice pentru constructii, confectii sudate, sudura MIG/MAG, structuri metalice sudate, debitare table, debitare tabla, stantare tabla si multe altele la preturi atractive.

Lucrari personalizate

Analko Aluminium Industry SRL poate realiza lucrari personalizate din metal: profil de fata sau profil indoit, structuri indoite, garduri pentru peluze, intrari, gard temporar pentru constructii, stalpi pentru garduri, panouri patrate, panouri rotunde, piloni dreptunghiulari, patrati, rotunzi etc. O distributie atat de larga a confectiilor metalice, se datoreaza unor caracteristici tehnice excelente. Un produs cu margine taiata sau neteda, din tabla CNC, aluminiu sau zincata este realizat cu cel mai mare simt de raspundere, compania fiind implicata in furnizarea materialului.

Diferite tipuri de servicii

Compania Analko Aluminium Industry SRL efectueaza livrari de diferite tipuri de laminare metalica. Printre altele, compania mai ofera profile din aluminiu, vopsitorie metale, vopsitorie electrostatica, sublimare, semi productia de rulouri exterioare, produse finite cum ar fi usi sectionale, usi de garaj tip rulou, usi rapide, bariere, plase anti-insecte etc. Poti acorda atentie faptului ca firma poate vinde si produse cu amanuntul realizate din propria productie. In catalogul de pe site-ul companiei vei gasi produse de diverse dimensiuni si poate ca veti fi interesat si de alte tipuri de bunuri. Pentru a evalua pretul unui serviciu la comanda, poti utilizati un formular de calcul simplu.

Pentru protectia de inalta calitate impotriva coroziunii, exista procesul de imersare a foii de tabla din zinc, adesea, fiind realizat un aliaj de protectie special, numit acoperire cu zinc. Un astfel de produs este caracterizat de o rezistenta ridicata la orice efecte agresive ale umezelii si fumului. Tabla zincata este utilizata in zone unde este necesara o rezistenta crescuta la procesele de coroziune si ca design pentru aspectul atractiv. Tabla zincata este una dintre cele mai populare materiale utilizate in constructii pentru acoperire, precum si pentru instalarea diferitelor structuri metalice. Spre deosebire de taierea metalelor negre, procesul de taiere pentru table zincata, se realizeaza cu radiatii laser mai puternice.

Compania Analko Aluminium Industry SRL asigura o calitate stabila produselor sale, lasand marginea lipsita de defecte, iar acest lucru se datoreaza excluderii arderii metalului in momentul taierii. Aceste rezultate de inalta calitate si performanta de taiere se datoreaza tehnologiilor avansate. Costul taierii cu laser a tablei se formeaza tinand cont de costurile de energie si de cantitatea de azot consumata. Cu cat grosimea foii de tabla este mai mare, cu atat costul creste. Datorita utilizarii echipamentelor de inalta performanta, compania Analko Aluminium Industry SRL este, de asemenea, capabila sa ofere un serviciu de taiere cu laser pentru tabla neagra, aluminiu si otel inoxidabil la cel mai inalt nivel. Pana in prezent, putem spune cu siguranta ca taierea cu laser este una dintre cele mai avansate tehnologii in prelucrarea metalelor.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →