Servicii de psihologie clinică și psihoterapie cognitiv comportamentală

Publicat pe 3 Noiembrie 2017
Scopul psihoterapiei este de a vă ajuta să vă ocupați mai eficient de provocările din trecut și de cele actuale, și de a lua decizii pentru viitorul dumneavoastră care vă sporesc puterea interioară.

    Termenul "psihoterapie" este folosit pentru a descrie o serie de forme de terapie. Scopul psihoterapiei este de a vă ajuta să vă ocupați mai eficient de provocările din trecut și de cele actuale, și de a lua decizii pentru viitorul dumneavoastră care vă sporesc bunăstarea.

Serviciile oferite de cabinetul Psihologie Cuantică sunt:

    Psihoterapie individuală copii și adolescenţi.

    Psihoterapie de cuplu sau familie.

    Parenting și consiliere parentală.

    Dezvoltare personală.

    Workshop-uri și eveneminte dedicate.

    Psihologie clinică.

     Şedinţele de psihoterapie se pot face individual, în cuplu sau familie sau grup. Atunci când îţi alegi un terapeut este foarte important să ştii ce abordare aplica, pentru a ştii dacă ţi se v-a potrivi. Terapeuţii din echipa Pishologie Cuantică s-au specializat în următoarele forme de psihoterapie:

  -  psihoterapie sistemica de cuplu şi familie,

  -  psihoterapie cognitiv comportamentală,

  -  psihoterapie experentială,

  -  analiza tranzacţională.

     Terapia cognitiv-comportamentală este considerată cel mai eficient tratament pentru multe tulburări de anxietate. În primul rând, există un corp solid de studii care susţin eficacitatea terapiei cognitiv-comportamentale în tratarea tulburărilor de anxietate. În al doilea rând, terapia cognitiv-comportamentală este teoretic o potrivire bună pentru tratamentul multor tulburări de anxietate, deoarece multe tulburări de anxietate se caracterizează prin gândire iraţională, de exemplu, temeri legate de lucruri care, în mod realist, nu sunt deosebit de periculoase. Astfel, oamenii care se tem de zbor ştiu că zborul este mult mai sigur decât condusul, în timp ce, persoanele care au suferit atacuri de panică adesea realizează că deşi aceste atacuri sunt înspăimântătoare şi supărătoare,ele nu sunt dăunătoare din punct de vedere fizic. Aşadar, terapia cognitiv-comportamentală, care se concentrează pe gânduri şi credinţe, este o potrivire bună pentru multe tulburări de anxietate.

    Şedinţele se pot realiza atât la sediul nostru din Bucureşti, cât şi online, pe Skype. Pentru detalii despre serviciile oferite accesați http://www.psihologiecuantica.ro/

Domenii: HR, Lifestyle, Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →