Servicii funerare complete, la Rarox

Publicat pe 23 Februarie 2021
Pentru bucureșteni, indiferent din ce sector este vorba, serviciile funerare pot fi asigurare de Rarox, cu pagina de prezentare funerarenonstop-bucuresti.ro. Această agenție poate prelua și cazurile urgente, având program non stop și disponibilitate de a se ocupa de tot ce ține de pregătirile specifice pentru priveghere, respectiv înmormântare.

Servicii funerare, inclusiv transport special

Atunci când se impune nevoia de servicii funerare Bucuresti puteți apela la Rarox, inclusiv și pentru ceea ce ține de transportul funerar. O flotă auto diversă este pusă la dispoziție astfel încât să fie satisfăcute și pretențiile celor mai exigenți. Există disponibile și limuzine în acest sens. De asemenea, poate fi solicitat transportul intern, internațional, precum și cel pentru cortegiul funerar, pentru toți participanții la eveniment.

Rarox are o echipă bine pregătită și poate fi solicitat pentru:

! Constatare de deces.

! Realizarea actelor necesare, inclusiv a dosarului de obținere a ajutorului de înmormântare.

! Transport funerar.

! Îmbălsămare și manipulare defunct.

! Achiziția produselor necesare, de la sicriu la cruce și accesorii.

Prețuri corecte și plata cu talonul de pensie

Rarox vine cu o noutate în acest domeniu și anume achitarea serviciilor funerare pe bază de talon de pensie, în cazul acelor defuncți care au avut statut de pensionar. Astfel, familia îndoliată se poate ocupa cât mai rapid de tot ceea ce ține de organizarea funeraliilor cu mult mai ușor, dacă nu există acea presiune financiară legată de plata serviciilor funerare.

În acest sens, Rarox dispune de o gamă variată de servicii funerare, pachetele fiind atât cele de nivel mediu, încât și de lux. Altfel spus, acestea se pliază pe bugete diferite, astfel încât oricine își găsește aici o variantă optimă. Pachetele includ, după caz, sicriul și crucea, primele și printre cele mai importante accesorii funerare, precum și transport.

Alegerea de a colabora cu Rarox înseamnă de asemenea și avantajul de a avea alături o echipă de profesioniști, cu experiență în domeniu. Veți primi consiliere, pentru a decide conform ritului creștin sau cultului din care faceți parte, respectând tradițiile, dar și legea în vigoare.

Pentru detalii consultați pagina de facebook sau pagina oficială Rarox.

Contact:

office@funerarenonstop-bucuresti.ro

0769.658.216

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!