Servicii funerare in Bucuresti de la Rarox cu preturi accesibile oricui!

Publicat pe 26 Ianuarie 2021
Asociem decesele cu cele mai tragice evenimente in fata carora viata ne pune in fata. Pana la urma, chiar asta sunt - evenimente ce vin pe nepregatite cu o incarcatura emotionala imensa la bord. Pentru ca nu tin cont de ora din zi sau din noapte, goana in cautarea serviciilor funerare apropiate si accesibile poate incepe oricand.

Ori de cate ori este nevoie, Rarox vine in ajutorul bucurestenilor cu servicii funerare non-stop. Aceasta firma prestatoare de servicii de nisa pune la dispozitia familiilor indoliate pachete funerare diverse. Totodata, Rarox pune calitatea serviciilor pe primul loc, motiv pentru care este alegerea de top a acelor ce locuiesc in Bucuresti. 

Pachete funerare ce pot fi accesate pe baza talonului de pensie!

La Rarox, firma de servicii funerare Bucuresti, publicul indoliat poate obtine pachete funerare si pe baza talonului de pensie. Exista 4 astfel de pachete pentru care cei aflati in nevoie nu trebuie sa plateasca niciun ban, ci doar sa se prezinte cu un cupon de pensie pentru a putea intra in posesia lor.  

Pe langa acestea, Rarox mai pune la dispozitia bucurestenilor si pachete de lux, pachete clasice, economice, social, standard si nu numai. Pentru o cotatie atenta de pret, dupa o analiza completa a tuturor beneficiilor pe care pachetul in cauza le cuprinde, publicul aflat in nevoie poate lua legatura cu personalul Rarox.  

Preturile sunt accesibile oricui, iar pe langa o gama extinsa de pachete funerare, Rarox pune la dispozitie si servicii funerare diverse. Amintim aici de imbalsamare, de medicul ce se poate ocupa de constatarea decesului, dar si toaletarea acestuia.  

Mai mult decat atat, personalul Rarox se poate ocupa si de eliberarea certificatului de deces, adeverinta de inhumare, dar si de autorizatia de la Sanepid. Cand vine vorba despre obtinerea ajutorului de inmormantare, tot Rarox vine in sprijinul bucurestenilor ajutandu-i sa intocmeasca dosarul.  

Mai multe detalii cu privire la serviciile disponibile regasesc cei interesati pe funerarenonstop-bucuresti.ro.

Contact Rarox

Soseaua Fundeni, Nr. 264 D, langa reprezentanta Opel Di-Bas si vis-a-vis de restaurantul Margineni, Sector 2, Bucuresti

0721 480 673

0769 658 216

office@funerarenonstop-bucuresti.ro

Domenii: Afaceri, Pensii

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!