Servicii medicale de top, tratamente moderne si eficiente, la clinica bucuresteana Masaya

Publicat pe 18 Mai 2020
Pandemia nu a facut decat sa suspende pentru o scurta perioada mai toate serviciile, inclusiv cele medicale non urgente. Insa lucrurile incep sa revina la normal.

Incepand cu aceasta luna si clinica bucuresteana Masaya si-a reluat activitatea, desi raman valabile si consultatiile online. Telemedicina va fi cel mai probabil prezenta de acum inainte, completand cu intrevederile cu medicul.

Pentru ca vorbim despre o clinica de top, aliniata deci la standardele europene, in cadrul acesteia serviciile se desfasoara optim pentru pacienti. Dotarile sunt de top si astfel tratamentele recomandate de catre medici sunt din randul celor moderne si eficiente. Medicina a avansat foarte mult si astfel pacientii care inteleg cu cata rigoare trebuie sa isi selecteze medicul curant pot avea parte de abordari medicale de top.

Servicii medicale

In clinica Masaya medicul ortoped Tarek Nazer isi pune la dispozitie serviciile medicale de chirurgie moderna, mai putin invaziva decat metodele clasice. Pentru cei cu probleme articulare, medicul Tarek propune dupa caz infiltratii PRP, adica cu plasma imbogatita cu trombocite, infiltratii cu acid hialuronic, ablatie fire si nu numai.

Din lista de servicii aici regasim si infiltratiile cu celule stem, fizioterapie, kinetoterapie, ecografie, tratamente specifice pentru osteoporoza sau o serie de interventiei chirurgicale minim invazive. Acestea se vor desfasura cu aparatura performanta, moderna, de mici dimensiuni, astfel ca si recuperarea va fi una mai rapida, iar pe termen lung dupa recuparare cicatricile sunt mai mici.

Cum pot fi programati pacientii

Pentru cei care au nevoie de un sfat, o recomandare medicala si inca evita deplasarile pot fi programate intrevederi cu medici prin intermediul online-ului. In orice caz, clinica mai sus mentionata si-a luat toate masurile de precautie si va permite accesul in unitate numai dupa ce pacientilor le este masurata temperatura si daca acestia au masca si manusi. Dezinfectarea repetata face parte de asemenea din conduita echipei.

Cei interesati de un consult pot cere o programare luand contact cu reprezentati ai clinicii, online sau telefonic. Detalii in acest sens regasim in cadrul paginii oficiale.

Domenii: Farma

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →