Servicii performante de dezvoltare aplicatii web. Unde le poti accesa?

Publicat pe 22 Aprilie 2019
Romania are un loc pe harta IT-ului mondial, si din acest punct de vedere, avand in vedere cifra programatorilor din tara, ai spune ca este extrem de simplu sa gasesti expertul potrivit care sa iti conceapta un website de la A la Z.

Domeniul de dezvoltare aplicatii web a cunoscut o evolutie fara precedent, gratie avansului tehnologiei moderne.

De nu e corect sa cauti „expertul potrivit”, dar si de ce nu il vei gasi niciodata, afli din acest articol, un ghid introductiv de mare ajutor pentru antreprenorii aflati la inceput.

Dezvoltare aplicatii web pentru companii nu inseamna pur IT

Atunci cand spui „dezvoltare aplicatii web”, in minte nu trebuie sa se creioneze un programator iscusit. Nu doar el. Domeniul de dezvoltare aplicatii web este unul extrem de complex si presupune implicarea a mai multor resurse umane, de la UX Designeri, Web Designeri, pana la specialisti in Marketing si Comunicare. O aplicatie web este sinonim cu website. Ei bine, atunci cand ne gandim la dezvoltare aplicatii web, ne gandim de fapt la conceperea unui site de prezentare pentru o companie. Un astfel de site trebuie sa comunice in mod clar, corect, coerent, eficient si persuasiv ADN-ul, misiunea, viziunea, filosofia si scopul organizatiei tale. Chiar daca esti la inceput de drum, in spatele unui site web, se va gasi o strategie buna.

Dezvoltare aplicatii web: ce implica aceasta activitate?

Asa cum precizam la inceput, a dezvolta un site web pentru compania ta nu inseamna sa gasesti programatorul potrivit, ci echipa de specialisti capabila sa transmita mai departe obiectivul tau de business. Astfel, domeniul de dezvoltare aplicatii web implica numeroase resurse, extrem de diverse:

• o echipa de profesionisti specializati pe diverse ramuri din domeniul de dezvoltare aplicatii web;

• timpul necesar si resursele necesare pentru a efectua un proces corect si eficient de research;

• un concept de comunicare care deriva dintr-o strategie de comunicare bine implementata;

• expertiza in web design, in copywriteing, in content marketing, in UX/UI Experience;

• expertiza tehnica: programare, testare, analiza de business.

Atat la nivel de functionalitati, cat si la nivel de continut, serviciile performante de dezvoltare aplicatii web vor reusi sa transpuna valorile si povestea business-ului tau intr-o carte de vizita online: site-ul tau de prezentare. Ca site-ul tau de prezentare sa devina o carte de vizita reala si benefica cifrelor de business, livrarea proiectului se face abia dupa ce fiecare ramura specifica, de IT, de MarCom, de UX, este definita, implementata ca la carte, intr-un stil uniform, unitar, conform strategiei pe care o veti dezvolta impreuna.

Solutii in dezvoltare aplicatii web: ghideaza-te dupa recomandari de incredere

Ai nevoie de cei mai buni experti in dezvoltare aplicatii web de partea ta? Cauta recomandari si vei eficientiza intreg procesul de cautare. Cauta acele agentii full service care au experienta in cat mai multe domenii de activitate si sunt pregatite sa faca fata oricaror provocari. Cauta agentiile care au lucrat cu business-uri de toate dimensiunile. Cauta acele echipe care au exersat roluri diverse in echipe de proiect. Cum gasesti toate acestea? Noi iti dam un singur nume pentru o agentie de incredere, apreciata si recomandata in intreg spatiul online: Fortin.Agency. Agentia full service Fortin.Agency s-a dovedit, de-a lungul timpului, un partener de incredere pentru business-uri dintr-o diversitate de domenii de activitate.

Domenii: IT

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →