Servicii profesionale de transport și în România

Publicat pe 24 Ianuarie 2022
TRANSCAR SRL este o companie românească de transport care oferă servicii de transport de foarte bună calitate încă din anul 2001. Varietatea serviciilor de transport și închirieri autocare sau microbuze este foarte mare. De aici, de asemenea, orice companie sau persoană fizică interesată poate închiria autocare sau microbuze pentru diferite evenimente importante sau pentru transportul angajaților, transportul grupurilor școlare la sau de la școală, pentru organizarea de excursii, pentru vacanțe sau călătorii de afaceri, etc.

Servicii avantajoase de închirieri microbuze

Microbuzele din dotarea companiei TRANSCAR SRL sunt periodic verificate și sunt foarte bine întreținute. Reviziile tehnice în cazul acestei companii se realizează în mod periodic, șoferii sunt în mod constant examinați, pentru a oferi clienților condiții foarte sigure de transport.

Serviciile de inchirieri microbuze sunt furnizate atât pentru companii cât și pentru persoane fizice. Pot fi închiriate pentru organizarea de excursii, pentru concedii, pentru transportul copiilor, pentru transportul angajaților sau pentru călătorii de afaceri în străinătate. Prețurile nu sunt deloc mari, pentru o ofertă personalizată puteți contacta unul din reprezentanții companiei la numărul de telefon 0760.289.933.

Servicii de închirieri autocare București

Compania TRANSCAR SRL furnizează servicii în următoarele localități: București, Ilfov, Alexandria, Roșiorii de Vede, Videle, Turnu Măgurele și Zimnicea. Serviciile de inchirieri autocare Bucuresti vizează inclusiv companiile sau grupurile de persoane care au nevoie de transport la sau de la aeroport. La fel ca în cazul microbuzelor, și autocarele din dotarea companiei sunt de tip nou, verificate periodic și foarte bine si modern dotate și întreținute.

Sunt foarte recomandate inclusiv pentru transportul angajaților la servici sau pentru transportul persoanelor la evenimente foarte festive de tip nuntă, botez, petreceri aniversare, petreceri de absolvire, etc.

Serviciile de inchirieri autocare oferite de către compania TRANSCAR SRL sunt disponibile și pentru persoanele care doresc să organizeze excursii, pentru firmele care doresc să transporte angajați sau copii la școală și pentru alte evenimente importante. Pentru oferta de preț este recomandat să trimiteți un email la adresa menționată pe site.

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!