Setul de hrănire pentru bebeluși de la Papa Bebe este un must-have pentru perioada diversificării

Publicat pe 12 Octombrie 2021
Este important să alegeți un set hranire bebelusi care este special creat din materiale care să nu îi dăuneze în nici un fel și care să îl ajute pe cel mic să mănânce cât mai ușor.

Începând cu vârsta de 6 luni copilul începe să descopere noi mâncăruri. Mesele principale ale zilei nu mai constau doar în laptele matern sau cel formulă, ci este combinat cu diverse legume sau fructe pasate, cu biscuiți și alte mâncăruri ce îi pot reda vitaminele de care are nevoie.

Motiv pentru care sticluțele cu biberon sunt mai puțin utilizate sau reduse ca număr de utilizări pe zi și seturile de hrănire le iau locul. Papa Bebe este un magazin online perfect pentru părinți în acest sens. Veți putea descoperi aici o gamă vastă de produse speciale pentru perioada diversificării de care vă puteți bucura.

Seturile de hrănire pentru bebeluși nu trebuie să lipsească

Unii părinți aleg varianta de a-și hrăni bebelușul cu aceleași tacâmuri pe care le folosesc și adulții. Este un lucru de evitat deoarece materialele tari din care sunt confecționate îi pot lovi gingiile moi și îl pot răni.

Este important să alegeți un set hranire bebelusi care este special creat din materiale care să nu îi dăuneze în nici un fel și care să îl ajute pe cel mic să mănânce cât mai ușor. Pentru o utilitate crescută alegeți setul 5 în 1 pe care îl puteți regăsi la Papa Bebe. Acesta dispune de o lingură cu rezervor cu ajutorul căreia îl puteți hrăni fără să împrăștiați toată mâncarea prin casă, alături de o suzetă tip alimentator pentru fructe care are 3 tetine.

Acest tip de suzete sunt la mare căutare în ultima perioadă pentru că părinții au descoperit că cei mici la adoră. Acestea dispun de un orificiu prin care pot introduce orice fruct, iar prin găurile mici copilul poate extrage sucul de la fructele respective, fără să intre în contact cu pulpa, deci fără să fie în pericol să se înece.

Descoperiți toată gama de produse de la Papa Bebe

Dacă accesați papabebe.ro veți descoperi aici un e-shop special pentru bebeluși de unde părinții pot comanda ceea ce au nevoie pentru aceștia. Alături de produsele pentru diversificare veți găsi aici și jucării, printre care cărțile senzoriale sunt foarte îndrăgite, vase și boluri și produse pentru igiena celor mici.

Puteți accesa site-ul și la fiecare produs în parte veți vedea specificațiile, astfel încât să puteți alege pentru bebeluș ceea ce considerați că este potrivit. Toate acestea sunt realizate din materiale calitative și prețurile sunt accesibile.

  • Contact:
  • contact@papabebe.ro
  • 0755 161 298

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!