Seturi profesionale de produse pentru manichiuri moderne

Publicat pe 24 Decembrie 2021
Oferta magazinelor online de specialitate este foarte variată în ceea ce privește produsele pentru îngrijirea unghiilor. Cu foarte mare ușurință, în prezent putem comanda, practic orice tip de produs profesional pentru orice tip de salon modern de manichiuri și pedichiuri.

Anumite magazine online oferă chiar multiple avantaje care merită valorificate la maxim. Spre exemplu, dacă sunteți interesată de acest domeniu de înfrumusețare, vă propunem să analizați cu atenție oferta distribuitorului Callipso.ro.

Este vorba despre un important distribuitor din România de produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne.

 Vă recomandăm cu toată încrederea produsele acestui furnizor deoarece sunt foarte variate, sunt de foarte bună calitate și foarte moderne și de actualitate și nu costă foarte mult. Practic, pe site-ul Callipso.ro, veți găsi orice tip de produs profesional pe care îl veți putea folosi în salonul dumneavoastră de manichiuri și pedichiuri: geluri color, geluri pentru construcții, soluții pregătitoare, ustensile și accesorii, pudre acrilice, oje semipermanente, kit-uri unghii, set-uri pentru manichiuri, aparatură modernă, substanțe dezinfectante profesionale, etc.

 Seturi pentru manichiuri moderne

 Unele din cele mai avantajoase produse pe care le puteți procura cu ajutorul acestui magazin online profesional sunt seturile de manichiuri Callipso unghii. Este vorba despre seturi de produse profesionale de geluri color, geluri pentru construcții, seturi de oje semipermanente, etc.

 Set 17 bucăți gel construcție FSM 50 gr

 Acest set conține 17 geluri pentru construcție marca FSM care au nuanțe diferite. Fiecare recipient conține 50 de gr de gel pentru construcție. Prețul unui set de acest gen este de 469 de lei.

 Dacă nu ați mai folosit până acum produse profesionale marca FSM, vă spunem faptul că acestea sunt produse foarte apreciate în foarte multe țări ale lumii pentru calitățile lor importante și pentru ușurința cu care se lucrează cu ele.

 Acesta nu este singurul produs marca FSM pe care îl puteți comanda cu ajutorul acestui interesant și modern magazin online. Pot fi achiziționate tot de aici și geluri pentru construcții individuale marca FSM, geluri color, oje semipermanente, etc.

În afară de produsele acestui brand, veți mai găsi incluse în ofertă și produse marca EVERIN, produse CANNI, produse SILCARE, VANELISA, ROSALIND, etc.

Spre exemplu, vă mai recomandăm și setul de 30 buc. gel color marca VANELISA. Este un set modern și de actualitate care este util în special cabinetelor de înfrumusețare. Prețul este foarte avantajos, acest set costând doar 299 de lei. Conține toată gama de 30 de culori Vanelisa Mud Series. Formula produsului este foarte inovatoare. Oferă cu succes o foarte bună acoperire după aplicarea unui singur strat. Pigmentarea obținută este foarte puternică!

Acest gen de gel color se poate aplica pe unghia naturală pregătită în mod corespunzător sau se poate aplica pe unghia construită cu gel/acril.

Toate categoriile de produse sunt foarte interesante aici și merită toată atenția profesioniștilor din acest domeniu.

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!