Sfaturi de organizare a unei vacanțe: cum să ții bugetul sub control

Publicat pe 23 Noiembrie 2022
Aștepți tot anul perioada de concediu, faci planuri, visezi la zilele de relaxare și distracție alături de familie și prieteni. Dar cum să împaci dorința de călătorie cu restricțiile de buget?

Aștepți tot anul perioada de concediu, faci planuri, visezi la zilele de relaxare și distracție alături de familie și prieteni. Dar cum să împaci dorința de călătorie cu restricțiile de buget? Îți prezentăm în continuare câteva sfaturi utile pentru o vacanță reușită, fără să cheltui mulți bani.

Rezervă din timp biletele de călătorie și cazarea la hotel

Consideră vacanța un proiect pe care să-l începi cu luni bune înainte de plecare. Consultă-te cu familia și alegeți locurile unde vreți să călătoriți. După ce v-ați decis, accesează site-urile de travelling, zboruri și rezervări turistice. Setează alerte pentru destinațiile favorite și achiziționează biletele din timp, în perioade de early booking și campanii promoționale.

Poți să economisești sume importante dacă studiezi cu atenție oferta agențiilor de turism și alegi sejururi combinate, prin care să plătești mai puțin decât la achiziționarea unui pachet turistic în ultimul moment, cu doar câteva zile înainte de vacanță.

Optează pentru hoteluri convenabile și alege opțiuni alternative de cazare, de exemplu pensiuni turistice, moteluri sau camping. Vei beneficia de condiții excelente, la prețuri atractive, dacă eviți locațiile din centrul stațiunilor, unde tarifele sunt mult mai mari.

Programează vacanța în low season și alege destinații ieftine

Poți să ții bugetul sub control dacă alegi o vacanță în low season. Ai la dispoziție destinații exotice, unde este vară tot anul, așa că nu-i nevoie să-ți iei concediul în vârf de sezon, când prețurile depășesc posibilitățile tale financiare.

Te bucuri de mare și de soare în locuri inedite, cu peisaje pitorești și atracții turistice interesante. Evită resorturile de lux, stațiunile renumite și city break-urile scumpe. Te vei distra pe cinste și în destinații mai puțin cunoscute și vei avea chiar ocazia să descoperi locuri noi.

Ia în considerare un sejur în România sau în țările învecinate, ca să plătești mai puțin pentru transport și să te bucuri de facilități excelente de odihnă, relaxare, spa sau vacanță activă.

Utilizează mijloace de plată eficiente pentru achitarea serviciilor turistice

Optează pentru mijloace de plată eficiente și accesează vacanțele în rate fără dobândă*, disponibile prin cardul de cumpărături CardAvantaj. Ai la dispoziție pachete turistice personalizate, circuite, croaziere, excursii, city break-uri, sejururi adult only și vacanțe de familie, ca să alegi ce-ți place, în condiții avantajoase de plată.

Beneficiezi de un număr convenabil de rate fără dobândă*, astfel gestionezi bugetul într-un mod eficient și relaxat, fără să te îngrijorezi la fiecare leu cheltuit.

Mai mult, ai ocazia să plătești în rate cu dobândă zero* diferite servicii necesare pe durata concediului: cazare, mese la restaurant, alimentarea cu carburant a mașinii, activități recreaționale, shopping, servicii de wellness și spa.

Ține seama de sfaturile prezentate și organizează vacanța în mod înțelept, ca să ții bugetul sub control și să te bucuri pe deplin de zilele de relaxare și distracție alături de cei dragi!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Domenii: Turism

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!