Sfaturi de siguranta pentru a lasa masina in parcare otopeni langa aeroport

Publicat pe 3 Aprilie 2019
Cand urmeaza sa plecati intr-o calatorie de afaceri sau intr-o vacanta cu familia si trebuie sa lasati masina in parcarea de la aeroport, vreti sa aveti certitudinea ca ramane in siguranta.

Primul pas pentru a va asigura ca masina dumneavostra va fi pe maini bune este sa alegeti o parcare in Otopeni de incredere - de preferat sa fie supravegheata video si cu paza non-stop, conteaza foarte mult aceste aspecte.

Ulterior, depinde si de dumneavoastra ce masuri de precautie va luati. Daca urmati sfaturile noastre, veti reduce in mod semnificativ riscurile de spargere, furt sau deteriorare.

- Alegeti locul unde veti parca masina cu mare atentie. Cand alegeti locul de parcare, ganditi-va ca acesta sa fie unul linistit. Multe parcari private din otopeni va pot pune la dispozitie astfel de locuri, pentru a va asigura ca faceti o alegere buna sa parcati masina dvs pe tremens scurt sau lung.

- Nu lasati niciodata obiecte de valoare in masina si mai ales la vedere.Acest lucru este important pentru ca vehiculul dumneavoastra poate fi o tinta pentru posibili hoti. Evitati sa lasati in masina bijuterii, laptopuri, incarcatoare de telefon, bani etc. Daca lasati masina in parcare Otopeni si plecati cu avionul in vacanta, asigurati-va de acasa ca nu luati cu dumnevoastra obiecte de valoare de care nu veti avea nevoie si pe care in ultima instanta veti hotari sa le lasati in masina. Astfel de lucruri nu ar trebui sa ramana la vedere; sa nu fie vizibile prin geamuri sau in portbagaj. Prin urmare, este de preferat sa nu lasati deloc obiecte de valoare in masina, chiar daca o veti lasa intr-o parcare Otopeni privata.

- Verificati sa aveti asigurare la zi a masinii dvs.,Verificati deasemenea cu firma de asigurari daca polita acopera furtul sau alte daune atunci cand masina este in parcare in aeroport. De asemenea, asigurati-va ca platile si detaliile de contact sunt realizate si actualizate.

- Curatati masina. Cu siguranta nu vreti ca masina sa se deterioreze din cauza mizeriei si a prafului. Deci cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa o spalati inainte de a pleca in vacanta sau in calatoria de afaceri. Acest lucru o va face sa ramana intr-o stare buna. Vopseaua nu se va degrada din cauza murdariei exterioare. In plus, la intoarcere va fi mai placut sa fiti intampinat de o masina curata.

Cand lasati masina in parcare Otopeni, vreti sa stiti ca va fi in siguranta si ca o veti gasi in acelasi loc in care ati lasat-o. In acest sens, urmati aceste sfaturi simple pe care le-am prezentat in acest articol

Domenii: Auto

login promotion

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →