Sfaturi pentru alegerea unui sistem supraveghere video exterior

Publicat pe 12 Octombrie 2018
Exista la momentul actual multe site-uri de unde poti cumpara un sistem supraveghere video exterior. Ai la dispozitie sute de variante de kit-uri de supraveghere video ce sunt prezentate ca fiind complete si performante, insa lucrurile nu stau chiar asa

Daca nu ai cunostintele necesare in acest domeniu, toate informatiile despre un sistem supraveghere video exterior ti se pot parea coplesitoare. Este bine sa te documentezi inainte sa faci o alegere. Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand decizi sa cumperi un sistem supraveghere video exterior pe care te poti baza:

Nu iti pune increderea doar in specificatiile echipamentului

In manualul de utilizare o sa gasesti o sumedenie de caracteristici pompoase pentru camerele video si pentru DVR-uri, dar trebuie sa stii faptul ca acestea sunt de cele mai multe ori trucuri de marketing pentru a impinge clientul sa cumpere. Calitatea unui sistem supraveghere video exterior este data de imaginile pe care le vezi pe un monitor, cu ochii tai! Detaliile pe care le poti obtine din acea imagine spun totul despre calitatea sistemului video.

Cere vanzatorului, exemple de imagini video pentru sistemul care te intereseaza

Stii bine ca o imagine face cat o mie de cuvinte, ei bine atunci un film valoreaza cat zeci de mii de cuvinte. Pentru a avea incredere ca sistemul video este de calitate trebuie sa poti vedea o mostra, un filmulet realizat cu ajutorul acestuia. De exemplu, pe canalul Youtube gasesti foarte multe exemple de imagini surprinze de anumite modele de sisteme de supraveghere video. Inainte de a cumpara este bine sa vezi neaparat imagini. Evita sa cumperi din locurile care nu iti pun la dispozitie genul acesta de informatii. Totul trebuie sa fie transparent.

Urmareste anumite specificatii tehnice

Rezolutia pe care o are camera si numarul de megapixeli. Ce este rezolutia? Aceasta reprezinta numarul de pixeli din care este formata o imagine pe care poti sa o obtii de la o camera de supraveghere video. Cu cat este mai mare numarul de pixeli cu atat este mai buna imaginea finala. Incearca sa cumperi camere cu rezolutie cat mai mare.

Un alt aspect de luat in calcul mai ales pentru un sistem supraveghere video exterior este iluminatorul IR care este potrivit pentru distanta pe care vrei sa o luminezi pe timp de noapte pentru a se putea realiza filmarea corespunzator. De exemplu, daca alegi o camera cu 36 de LED-uri, atunci trebuie sa stii ca aceasta este eficienta pentru doar 10-15 metri. Daca optezi pentru o camera cu 42 de LED-uri, aceasta este utila pentru 15-25 de metri.

Un alt lucru important este alegerea unei camere care sa aiba si functia de “day and night”. Aceasta functie conduce la realizarea unei imagini de calitate pe timp de noapte. Iluminatorul IR despre care am vorbit mai sus iti ofera numai o radiatie infrarosu de care o camera are nevoie pentru a se putea forma imaginea pe timp de noapte.

Locul de unde alegi sa cumperi un sistem supraveghere video exterior trebuie sa ofere si suport tehnic solid

Nu o sa te pricepi sa iti montezi singur sistemul. Este nevoie de o echipa specializata pentru aceasta operatiune.

Comanda sistemul de supraveghere video ideal de pe magazinul online de aici dedicat sistemelor de supraveghere video profesionale, E-camere.ro . Montajul acestor sisteme se realizeaza de catre echipe specializate, conform standardelor europene pentru a se obtine performanta maxima. Pune siguranta inainte de toate!

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →