Sfaturi pentru alegerea unui sistem supraveghere video performant

Publicat pe 11 Iulie 2018
Pe piata produselor destinate sigurantei diverselor spatii exista zeci de comercianti care va pun la dispozitie diferite tipuri de sistem supraveghere video. Exista kit-uri care contin doua camere video, altele 3, 4, 8, pana la 16 camere de supraveghere video.

Acestea pot sa aiba cablu sau sa fie fara fir, pot sa vina la pachet cu cabluri sau nu, cu hard disk etc. Aceasta multitudine de variante pentru un sistem supraveghere video devine coplesitoare pentru voi pentru ca nu sunteti familiarizati cu acest domeniu.

Asadar, mai jos gasiti sugestii si sfaturi cu privire la alegerea celei mai bune variante de cumparare a unui sistem supraveghere video.

1. Nu va puneti baza doar in specificatiile tehnice ale echipamentelor de supraveghere video

Aceste specificatii ofera anumite caracteristici care suna bine, insa trebuie sa stiti ca de multe ori aceste caracteristici sunt trecute doar ca strategie de marketing pentru a atrage clienti si pentru a vinde produsele. Cel mai bine pentru a va asigura de calitatea unui echipament de supraveghere video este sa vedeti imaginile pe un monitor cu ochii vostrii. Detaliile pe care le vedeti in acele imagini sunt dovada sigura a calitatii produselor. De exemplu, o imagine calitativa este o imagine cu o rezolutie foarte buna din care se pot extrage anumite detalii de pe fetele oamenilor, numerele de inmatriculare de la o masina etc.

2. In momentul in care va decideti asupra unui echipament de supraveghere video este indicat sa solicitati sa vizionati imagini

Un film valoreaza foarte mult. Firmele care comercializeaza camere de supraveghere video trebuie sa ofere mostre video clientilor.

3. Urmariti cu atentie specificatiile tehnice

Rezolutia camerelor de supraveghere trebuie urmarita precum si numarul de pixeli care trebuie sa fie cat mai mare pentru a reda o imagine cat mai buna. Camerele video cu rezolutia cat mai mare sunt cele mai bune. Alegerea rezolutiei camerelor se face in functie de distanta pe care doriti sa o acoperiti ca sa fie eficienta. Cand vorbim despre eficienta ne referim la distantele necesare pentru a recunoaste fetele oamenilor sau numerele de inmatriculare ale masinilor.

De asemenea, trebuie sa fiti atenti la iluminatorul IR care este potrivit pentru anumite distante ce se vor a fi filmate pe timp de noapte. Trebuie sa urmariti sa cumparati camere care sa aiba functia day&night deoarece calitatea cu care filmeaza camera este in legatura directa cu aceasta functie. Un iluminator IR ofera o radiatie de tip infrarosu care este necesara pentru camera, dar fara optiunea camerei de day&night aceasta nu va stii cum sa foloseasca iluminatorul. Daca va doriti sa aveti imagini de calitate foarte buna pe timp de noapte, acestea fiind foarte importante pentru voi, atunci trebuie sa alegeti un sistem supraveghere video cu functia day&night.

Magazinul online www.e-camere.ro va pune la dispozitie mostre de imagini video pentru sistemele de supraveghere video, astfel incat sa puteti sa fiti siguri de calitatea acestor camere. Echipa de specialisti a magazinului online va sta la dispozitie aici  si va raspunde la orice intrebare referitoare la acest subiect. Beneficiati de consultanta gratuita pe intreg procesul de achizitionare.

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →