Sfaturi privind cumpararea gentii perfecte

Publicat pe 24 Februarie 2018
Geanta de mână vă poate flata înfățișarea și de asemenea vă poate completa costumația preferata. S-ar putea să ajungeți să purtați aceași geantă de mână preț de luni de zile, tocmai de aceea este important să o alegeți pe cea care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră!

Există o serie de criterii ce merită luate în seamă atunci când mergeți data viitoare la cumpărături după geanta ideală. Pornind de la acest gând, am creat o listă pe care o împărtășim cu dumneavoastră mai jos: 

1) Lungimea

Există doar un lucru simplu de ținut minte aici. Partea corpului unde baza genții ajunge vă fi cea accentuată. Așadar, dacă șoldurile dumneavostră sunt mici, a ține o geantă pe șold va face ca forma dumneavoastră să arate mult mai feminină. Dacă șoldurile sunt mai late, alegeți o geantă ce să ajungă până în zona liniei taliei, accentuând înclinarea taliei și făcându-vă să păreți mai subțire. Gențile de damă ce ajung până la nivelul taliei, sunt potrivite pentru majoritatea femeilor, așadar este bine să aveți o astfel de geantă în garderobă dumneavoastră.

 2) Mărimea

Nu fiți tentate să urmăriți doar ce e în tendințe în momentul de față. O geantă foarte mică purtată de către o femeie foarte înaltă nu va fi foarte vizibilă, iar viceversa, dacă sunteți o persoană scundă, veți fi acoperită de o geantă prea mare sau supradimensionată.

3) Formă

Încercați să alegeți o geantă ce se plieaza pe corpul dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, gândiți-vă la forma dumneavoastră per ansamblu, iar apoi achiziționați poșeta cu trăsăturile opuse. De exemplu, dacă sunteți înaltă și slabă, alegeți o geantă care să fie rotundă și plină. Dacă sunteți minionă și cu forme, în cazul acesta, o geantă cu unghiuri drepte va arăta cel mai bine pe dumneavoastră.

 4) Stilul

Gândiți-vă la stilul dumneavoastră în general. Dacă de obicei purtați haine casual, să cumpărați o geantă foarte formală nu este tocmai o idee foarte bună. Acest lucru poate fi complicat, tocmai de aceea ar fi bine să vă documentați un pic înainte de a merge la cumpărături. Uitați-vă prin reviste de modă după modele ce poartă un stil vestimentar similar cu al dumneavoastră, apoi observați genul de genți de damă cu care acestea au fost fotografiate. S-ar putea să nu vă fie pe plac acele modele în mod particular, dar luați în considerare stilul și gândiți-vă dacă ați prefera o culoare diferită, un alt tip de material, sau dacă ar fi ușor mai mare sau mai mica. Cel mai important lucru este să luați în considerare stilul, de exemplu, dacă este un clutch, un rucsac, sau o geantă de umăr.

 Cu toate acestea, dacă cumpărati o geantă de mană pentru o anumită ocazie, unde veți purta ceva în afara stilului dumneavoastră obișnuit, asigurați-vă că ați finalizat pașii despre care am vorbit mai sus, pentru stilul de imbrăcăminte pe care îl veți purta! Nu veți cumpăra ceva ce nu vă place, astfel încât să fie întotdeauna un pic de "voi" în geantă, indiferent de stilul pe care îl alegeți.

5) Folosire

Am lasat acesta ultima parte la final, desi este cu siguranta un factor important. Pentru ce anume aveti nevoie de aceasta geanta? Pentru a o folosi zi de zi la munca si pentru a iesi? Veti pune in ea carti, un laptop, echipamentul de sala? Poate cautati o geanta mica pentru a iesi in oras si care trebuie sa se potriveasca unui anumit stil. Oricare ar fi cazul, o data ce stiti pentru ce anume aveti nevoie de aceasta geanta, veti avea de asemenea si o idee despre cate buzunare ar trebui sa aiba, cum anume sa fie compartimentata. Ca ultima verificare, atunci cand gasiti acea geanta de dama ce va este pe plac, aflati si ceea ce se afla inauntrul ei. Are buzunarase separate pentru telefon? Exista o zona securizata pentru portofelul si cheile dumneavoastra? O geanta este un accesoriu esential, dar o geanta in mod particular, nu conteaza cat de bine arata din punct de vedere estetic, nu are nicio importanta daca fundamental nu poate fi folosita pentru a va pastra lucrurile in siguranta. 

Domenii: Retail

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!