Sfaturi utile de care sa tii cont pentru a-ți face bucătăria de vis

Publicat pe 14 August 2020
Fiecare persoană este diferită și are nevoi unice, iar bucătăria reprezintă ustensila perfectă prin intermediul căreia îți poți evidenția personalitatea!

Fiecare persoană este diferită și are nevoi unice, iar bucătăria reprezintă ustensila perfectă prin intermediul căreia îți poți evidenția personalitatea! Multă lume are impresia că aceasta este un loc rigid, unde nu prea îți poți exprima creativitatea. Această informație este complet falsă! Însă, trebuie să ții cont de mai mulți factori atunci când decorezi încăperea care întrunește toată familia.

        1.Tipul locuinței

Stai la apartament sau la casă? Acest lucru, deși poate părea mărunt în primă fază, poate influența aspectul bucătăriei tale incredibil de mult. De ce? În primul rând, apartamentul îți poate restrânge deseori spațiul, aceste dispunând de o dimensiune mult mai mică. O casă, pe de altă parte, îți poate oferi posibilitatea extinderii zonei de lucru (printr-o grădină, de exemplu). 

În același timp,renovarea unei bucătării din zona rurală poate dura mai mult timp, deși această îți poate oferi mai multe posibilități – reîntorcându-ne la grădină, poți lua în considerare construirea unei bucătării de vară, ca să poți lua masa cu familia ta în aer liber, atunci când este frumos afară.

        2.Dimensiunile bucătăriei 

Acum să ne concentrăm pe dimensiunile bucătăriei tale – dacă aceasta este mai mică, trebuie să depui efort în așa fel încât să te folosești la maxim de tot spațiul pe care îl deții. Pe scurt, introdu strictul necesar în bucătărie, iar după amplasează orice nu este absolut esențial în altă cameră.

Bucatarii dimensiuni mari, pe de altă parte, sunt întotdeauna de preferat pentru oamenii care sunt pasionați de gătit, fiindcă acestea îți oferă o flexibilitate mai mare în ceea ce privește acțiunea gătitului, împreună cu spațiul depozitării, care îți permite să accesezi cu o mare ușurință toate ustensilele și electrocasnicele de care ai putea avea nevoie.

        3.Stilul pe care îl dorești

Aici poți să îți dai cu adevărat frâu liber imaginației! Fiecare persoană are un stil care îl definește cu adevărat. Ție care îți place și crezi că s-ar potrivi casei?

Dacă ești o persoană care nu prea își petrece timpul pe acasă, fiind plecat mai toată ziua la muncă sau prin oraș, iar bucătăria este un loc în care nu petreci foarte mult timp, așa că nu ai nevoie de un loc special, atunci clar stilul modern este pentru tine! Dacă optezi pentru acesta, atunci este important să te focusezi pe piese de mobilier cu un aspect cât mai simplu. În cazul de față, less is more.

În schimb, dacă ești o persoană care iubește natura, atunci ți s-ar potrivi de minune stilul rustic. Acesta este definit printr-un stil intim, fiind folosit în aproape toate zonele montane de pe planetă. O caracteristică definitorie a acestuia este folosirea preponderentă a nuanțelor de maro, care îi oferă un aspect asemănător cu cel al lemnului și, prin extensie, a naturii.

Stilul minimalist, pe de altă parte, se potrivește oricărei personalități. După cum îi spune și numele, acesta este foarte simplu și practic, cu un număr cât mai mic de elemente decorative.

În cealaltă “extremă” se află moblierul vintage, care are un design foarte complex, piesele de mobilier având un finisaj elegant și rafinat.

        4.Culoarea

Un alt factor important care spune multe despre personalitatea ta este culoarea principală pe care o alegi pentru bucătăria ta.

  • Albul, de exemplu, este potrivit pentru a le oferi bucătăriilor un aspect curat, fiindcă petele sunt mult mai ușor de detectat și scos. De asemenea, această nuanță fiind foarte flexibilă, se potrivește de minune cu orice stil.
  • Culorile vii, pe de altă parte, sunt făcute parcă special pentru persoanele nonconformiste, cărora nu le e frică să experimenteze.

  • Negrul denotă mereu eleganță și rafinament, însă este o alegere neconvențională, și în plus, spre deosebire de alb, este mult mai greu de curățat.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru a face cea mai frumoasă bucătărie pentru tine. Nu îți fie frică să experimentezi, căci această cameră este pentru tine, nu pentru altcineva!


SC MARKETING FOR YOU SRL

AdSem este o agentie de marketing digital care conduce la cresterea afacerilor prin crearea si implementarea unei strategii de marketing online. Prin intermediul instrumentelor de marketing pentru...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!