Showroom-ul de tigla metalica: Primul pas pentru alegerea unui acoperis

Publicat pe 27 Martie 2020
In industria de tigla metalica exista o foarte mare concurenta intre distribuitorii de astfel de sisteme de invelitori. Si cei care au de pierdut din aceasta lupta sunt beneficiarii finali.

De ce?

Clientii sistemelor de invelitori nu ar trebui sa fie experti in acoperisuri. Ar trebui sa se bazeze pe asa-zisii ,,specialisti” din domeniu. Foarte multi dintre acestia, fie nu au o pregatire foarte buna, fie au interesul sa nu ofere clientilor tot setul de informatii pentru ca fac anumite compromisuri de calitate. Scopul final fiind de a ,,agata” clientii cu un pret mai mic.  

Iar exemplele de compromisuri ar fi multe:

    • Oferteaza tigla metalica de “0.5 mm toleranta negative” redenumind astfel tigla metalica de 0,45mm.

    • Iau in calcul folii anticondens mai slabe, care au o rezistenta termica sub 80 de grade Celsius

    • Comanda accesorii de inchidere cu cote subdimensionate sau nu iau in calcul buretii de etansare pentru dolii

Toate aceste artificii ale distribuitorilor produc daune financiare mari in bugetul clientilor, pentru ca acestia vor beneficia de o invelitoare cu o durata de viata mult diminuata fata de asteptarile initiale.

Cum sa alegi distribuitorul de tigla metalica?

Majoritatea distribuitorilor au agenti care se deplaseaza pentru a masura fizic acoperisul. Totusi recomandat ar fi ca negocierea sa se faca la sediul firmei.  

Mergand la showroom-ul tigla metalica al distribuitorului va puteti face o imagine mai buna despre acestea.

Puteti evalua daca sunt expuse doar niste bucati de tabla sau daca are expozoare care au ca rol sa arate modul de functionare a sistemelor din tigla metalica.

Tineti cont de informatiile pe care le ofera despre accesoriile sistemelor. Cat de complexe sunt argumentele oferite. De exemplu ar trebui sa fiti atenti daca despre folia anticondens va ofera informatii doar despre gramajul acesteia pe metrul patrat. Un alt aspect este daca fac referire la alte caracteristici importante, cum ar fi rezistenta la temperaturi extreme ori gradul de permisivitate la vapori.

Tinand cont de aceste aspecte va puteti da seama de cat de orientat este respectivul distribuitor sa ofere calitate clientilor sau cat de mult doreste sa ii pacaleasca.

Dupa ce ati evaluat profesionalismul companiei ar fi bine sa vedeti cat de solida este compania pe termen lung. Un prim pas este sa vizitati showroom-ul tigla metalica al acestora.

Un al doilea pas este sa cautati informatii online despre distribuitorul respectiv.Ar trebui sa fiti atenti la cat de prezenti sunt in mediul online. O societate sanatoasa din aceasta industrie va fi foarte usor de gasit, au site-uri proprii, posteaza frecvent in social media si se expun recenziilor clientilor.

Cel mai profesionist showroom de tigla metalica

Pentru a scapa de grijile cu acoperisul si pentru a beneficia de o invelitoare care sa reziste pe bune peste 50 de ani vizitati Showroom-ul de tigla metalica BDM Roof System.

Au cel mai profesionist showroom pentru invelitori de acoperis din Romania.

BDM Roof System au dezvoltat un program prin care va ofera toate informatiile despre sistemele de invelitori, chiar si acelea pe care multi ar vrea sa le tina ascunse. Astfel veti putea lua o decizie in deplina cunostinta de cauza si veti face o invetitie care sa merite. 

Mai multe informatii gasiti pe pagina https://acoperisuri.info/acoperis-sanatos/

Domenii: Constructii

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →