Showroom-uri profesioniste care se ocupa de vanzari masini second hand. Unde le gasesti?

Publicat pe 27 Februarie 2019
In mediul online, website-urile de vanzari masini sunt tot mai numeroase si mai ofertante. Cele mai multe dintre cele din Romania sunt axate pe comercializarea de masini rulate pe teritoriul tarii noastre.

Din ratiuni ce tin de calitatea tehnica a masinilor, dar si a drumurilor pe care au fost rulate, cumparatorii se indreapta tot mai mult spre vanzari masini la mana a doua aduse din alte tari.

Unde gasesti medii de cumparare in Romania, care sa ofere spre vanzare masini second hand aduse din Germania, de exemplu? Vestea buna este ca nu exista doar platforme online, ci si showroom-uri profesioniste, care iti pun la dispozitie o gama larga de beneficii, pentru a te putea bucura de experienta achizitiei unei noi masini. Afla mai multe!

Platforme online pentru vanzari masini second hand

La o simpla cautare pe Google, tastand cuvintele cheie „vanzari masini”, vei fi intampinat de o oferta generoasa de platforme web care se ocupa de vanzari masini. Care dintre acestea iti poate oferi garantia increderii? Iata o recomandare: alege acele platforme online semnate de companii care au si un showroom fizic, unde poti sa si testezi masina. De regula, aceste platforme iti prezinta porfoliul cu masinile din oferta de vanzare, precum si beneficiile pe care le poti obtine in calitate de cumparator. Cu alte cuvinte, aceste site-uri de prezentare functioneaza ca o adevarata sursa de documentare pentru tine.

Ulterior, dupa ce te-ai documentat si ti-ai ales modelul de masina pe care ti-l doresti (dupa filtre precum: brand, model, design, functionalitati, dotari, nr. de km, anul lansarii si asa mai departe), vei putea sa te deplasezi la showroom-ul fizic si sa faci primul test drive complet, pentru ca o cheie va fi pregatita pentru tine. Astfel, experienta ta online va fi una eficienta, iar cea de la showroom va reprezenta un nou pas spre achizitia unei noi masini. Acest exemplu ilustreaza un model eficient de comunicare cu clientii oferit de profesionistii in vanzari masini, precum cei de la Autogeist.ro, care iti stau la dispozitie in orice moment.

Beneficii oferite pentru cumparatori de catre profesionistii in vanzari masini

Pe langa modalitatea eficienta de comunicare, care imbina online-ul cu offline-ul, profesionistii in vanzari masini se asigura ca tu, in calitate de cumparator, vei putea sa beneficiezi de garantia increderii. Traditia spune ca a-ti cumpara o masina adusa din afara granitelor tarii, din state precum Germania, este ca un joc de noroc. Profesionistii in vanzari masini, prin activitatea lor, fac ca acest lucru sa fie doar un mit. Cum?

Prin lista de avantaje pe care o ofera cumparatorilor de masini second hand aduse din Germania:

test drive complet si gratuit: prima cheie deja e pregatita pentru tine;

prezentarea informatiilor verificate inainte de publicare: nr. de km real al masinii, de exemplu;

in primele 12 luni de la momentul achizitiei, te bucuri de garantie service garantata;

programe speciale de credit auto sau leasing auto, atat pentru persoane fizice, cat si juridice;

serviciul de buy-back garantat;

o oferta diversa in vanzari masini, de la toate brandurile din industrie;

autoturisme comercializate cu o vechime nu mai mare 5 ani, care nu depasesc 150.000 km.

Toate aceste beneficii descriu avantajele oferite aici de Autogeist.ro tuturor cumparatorilor de masini second hand aduse din Germania. Profesionistii in vanzari masini reusesc sa iti fie parteneri, si nu intermediari!

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!