Sifon pardoseala baie – solutii deosebite pentru o baie

Publicat pe 20 Februarie 2018
Pentru acei clienti care din motive financiare sau de spatiu, nu isi pot instala solutiile moderne ale rigolelor din material plastic sau ale otelului inoxidabil, sifonul in pardoseala baii este o idee buna, care se comporta bine in orice situatie, mai ales daca materialul ales pentru sifonul in pardoseala baii, este din otel inoxidabil.

Avantaje si din nou, avantaje!

 Orice produs oricat de bun, precum sifonul pardoseala baie, ar fi, are (ne)sansa sa fie evaluat in functie de altul, real sau ipotetic, si la final sa fie considerat (dez)avantajos. Nu ar trebuie sa fie la fel cu sifonul pentru pardoseala baii, o idee veche, dar transformata in ultimii anii in ceva benefic, igienic, valoros , eco, pentru mare parte din ideile de „scurgere” din Romania si din Europa. Dezavantajele daca acestea chiar exista, recurg din ideii preconcepute mai degraba, decat din analize concrete...

Sifonul in pardoseala de baie a fost o idee buna, dar prost rezolvata, intr-o perioada cand statul roman incepea cu avant sa construiasca blocuri. Era necesar ca atunci cand se construiau mii de apartamente pe an, sa se gaseasca o cale de eliminare a apei din baie.

Din pacate aceasta a fost nu doar tartiva, ci si ineficienta. Hidroizolatia parea ca este o gluma, infiltarea apei dupa orice activitate in baie era la ordianea zilei. Estetica era ceva dincolode interesul constructorilor. Durabiliatea era relativa. Despre standardele europene in materie de calitate nici nu putea fi vorba. Iar garantia pentru sifonul din pardoseala baii era inutila pentru ca atunci cand aparea o problema, „mesterul” venea si dupa cateva luni de asteptare pentru o reparatie ce putea sa fie una banala.

Realitatea actuala face ca sifonul din pardoseala baii sa semene cu un produs de lux fata de ce ii era oferit omului de rand in timpurile de dinainte de Revolutie. Cu toate ca nu este un produs de lux ci unul util si obisnuit, toate elementele din care este confectionat il recomanda ca fiind unul aparte.

Ce contine pachetul cu sifon pardoseala baie?

Pachetul include urmatoarele:

• Grilajul din otel inoxidabil,

• Cadru sifon din otel inoxidabil,

• Sifon din otel inoxidabil sau din PVC McAlpine – ambele au garda antimiros, care este demontabila si usor de curatat,

• Flansa pentru conectare la hidroizolatie,

• Manseta hidroizolatie,

• Instructiuni de utilizare.

Caracteristiciile sifonului pardoseala baie

Caracteristiciile sunt urmatoarele:

• O inaltime pana la flansa cuprinsa intre 60 mm si 140 mm.

• Forme patrate sau triunghiulare

• Pentru cele patrate latura este de 100 mm + 15 mm flansa, 150 mm + 40 mm flansa, 200 mm + 15 mm flansa.

• Cele triunghiulare au latura de 200 mm.

• Sifonarea este de tip vertical sau lateral.

• Diametru sifon este de 40 – 50 Ø.

• Debitul de scurgerea apei este de aproximativ 35 - 40 litri per minut.

• Se poate acoperii cu ceramica ( la unele modele special pentru acest tip de utilizare) cu dimensiuni de 80 mm, 130 mm, 180 mm.

Sifonul de tip pardoseala baie are o garantie indelungata de 5 ani.

Domenii: Constructii

ATELIERUL DE CREATII DIGITALE SRL

Noi cei de la Atelierul de Creatii Digitale ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor....

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!