Silueta de vară la înaintare. Lenjeria modelatoare - secretul unui corp sculptat

Publicat pe 29 Iunie 2020
Căldura plăcută emanată de soare în aceste zile frumoase de vară îmbie la relaxare, la plajă, la terase. A sosit sezonul mult așteptat de toți, cel în care zilele libere trec alfel, iar distracția are alt gust.

Împreună cu această perioadă frumoasă din an vine și grija femeilor pentru imaginea pe care o afișează în societate, pentru silueta prin care atrag privirile celor din jur. Un corp bine proporționat, feminin, sculptat este ceea ce visează oricine, însă natura nu e întotdeauna la fel de darnică cu toată lumea. Pentru cele care nu au reușit încă să piardă colăceii din zona abdomenului sau de pe șolduri, printre alte zone, soluția imediată și totodată de durată o reprezintă lenjeria modelatoare. Clessidra, e-shop specializat în comercializarea de produse de modelare corporală, iese în întămpinarea publicului feminin cu modele încântătoare de lenjerie, ce prezintă capacitatea de a se mula perfect pe corp, fără a-și trăda prezența.

Silueta de vară, la înaintare cu lenjeria modelatoare de la Clessidra

Aspectul plăcut al unei siluete bine aranjate este redat cu succes de lenjeria potrivită. Asta înseamnă că nu oricum, ci ținând cont de factori binedeterminați va fi realzată alegerea. În cadrul site-ului www.clessidra.ro, opțiunile vizează siluete variate.

Materialele din care lenjeriile modelatoare sunt confecționate sunt inovative, special concepute pentru efecte garantate. Powernet și Powerflex sunt vedetele în rândul acestor piese de lenjerie, care se prezintă atât ca chilot, cât și ca bodyuri, fullshapere, de exemplu.

Avantajul acestora este că pot fi purtate și vara, fără a incomoda. Sunt ideale atât pentru uz zilnic, cât și post natal sau post operator. Cele care doresc să fie mai sigure pe ele la o ocazie deosebită ce urmează se pot orienta după modelul care să îi ofere aspectul unei siluete fără cusur.

Despre lenjeria de la Clessidra de știut este că provine din surse sigure, fiind disponibilă în game diverse ce stau sub semnătura unor branduri columbiene renumite, de altfel și lideri mondiali pe această nișă. Sunt practic demonstrația că modelarea corporală este o posibilitate. În funcție de nevoile fiecărei siluete, cele interesate își pot asigura ținutele perfecte de vară alegând croiul care corespunde și cu preferințele personale.

Materialele speciale întrebuințate în confecționarea lor ușurează și misiunea proaspetelor mămici de a reveni la silueta dinaintea sarcinii.

Iată că secretul unui corp sculptat, prezentabil nu constă în înfometare, cure drastice sau alte astfel de măsuri.

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!