Singurul eveniment caritabil din România care celebrează relația tată-fiică și facilitează accesul copiilor la educație

Publicat pe 3 Septembrie 2020
După o primă ediție de succes, desfășurată în 2019, Daddy Daughter Charity Ball reunește, din nou, tați și fiice pentru un scop caritabil. A doua ediție a acestui bal va avea loc pe 5 septembrie 2020, în București, la Palatul Cesianu-Racoviță (sediul Artmark). Fondurile strânse din vânzarea biletelor și donații vor asigura accesul a 500 de copii la educație prin artă.

Relația tată - fiică are un rol definitoriu în educația și creșterea celor mici și, mai ales, în devenirea lor în adulți responsabili, pregătiți pentru provocările vieții. Daddy Daughter Charity Ball pune în lumină această legătură specială dintre cei doi și încurajează toți tații să-și educe fetele în spiritul solidarității, al filantropiei, al faptelor bune, prin organizarea celei de-a doua ediții a balului dedicat lor.

Evenimentul caritabil, susținut ca partener principal de grupul Nordis, cu peste 12 ani de experiență în investiții imobiliare, va avea loc pe 5 septembrie, la Palatul Cesianu Racoviță (Sediul Artmark) din capitală, iar toate fondurile strânse din vânzarea biletelor și sponsorizări vor fi donate pentru programul educațional Art Safari Kids, care va facilitata accesul a 500 de copii la ateliere creative și expoziții de artă.

”La prima ediție, de anul trecut, ne-am bucurat cu toții de o zi frumoasă împreună cu fiicele noastre. Am lăsat deoparte griji, întâlniri, afaceri și alte responsabilități și ne-am dedicat câteva ore pentru a le petrece cu fetele noastre, indiferent de vârstă.” declară Mike Costache, co-fondatorul Daddy Daugher Charity Ball.

Din banii strânși la Daddy Daughter Charity Ball se vor acoperi costurile pentru accesul a 500 de copii la atelierele și expozițiile Art Safari Kids, dar și costurile privind materialele necesare.

”Ne-am propus ca ediția din acest an să fie un eveniment cu buget zero, motiv pentru care noi, organizatorii, am atras toate resursele necesare pentru buna desfășurare a balului de la oameni și companii care au decis să contribuie, atât cât au putut. Chiar dacă această ediție se va desfășura într-un cadru mai restrâns datorită limitărilor impuse de autorități, toți cei care doresc să contribuie la cauza evenimentului nostru, o pot face printr-o donație de bani, servicii sau produse,” a mai declarant Mike Costache.

La primele sase editii Art Safari au participat 163.000 de vizitatori, iar 10.500 de copii au beneficiat de programul educațional Art Safari Kids. Anul acesta, Art Safari Kids va primi 500 de copii cu vârste între 3 și 12 ani, din școli și grădinițe (publice sau private), orfelinate sau centre de îngrijire zilnică.

Organizatorii s-au gândit și la mămici, care vor avea parte de o după amiază liberă, pe care o vor petrece răsfățându-se și relaxându-se la un SPA care a dorit sa devină partener al acestui eveniment.

Pentru ediția a doua a balului dedicat relației tată-fiică au fost sunt puse în vânzare numai 25 de invitații, în vederea alinierii la prevederile legale, iar toate biletele au fost deja cumpărate cu săptămâni înainte de eveniment. Informații despre modul de desfășurare pot fi accesate pe site-ul Daddy Daughter Charity Ball, dar și pe paginile retelelor de socializare ale eveimentului evenimentului precum Facebook, Instagram sau Linkedin.

Domenii: Educatie

SC Concierge Services SRLD

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!