Sistem de dus mobil sau sistem de dus fix? Ambele, pentru confort la superlativ in baia ta!

Publicat pe 27 Februarie 2019
O cabina de dus este intotdeauna o solutie perfecta, atunci cand dispui de un spatiu de dimensiuni restranse pentru baia ta. Dar simpla cabina de dus nu este suficienta pentru a-ti garanta experienta placuta de relaxare pe care o meriti. Exista mai multe echipamente, de care ai nevoie, printre care: bateria de dus, furtunuri, para de dus si asa mai departe.

Inainte de a alege aceste accesorii trebuie sa iti definesti exact asteptarile. Ce alegi: dus mobil sau dus fix? Ca sa te bucuri de combinatia ideala, relaxare si confort, le poti avea pe ambele. Da, in acelasi timp, si extrem de simplu. Cum anume? Raspunsurile tale sunt aici.

Ce avantaje iti aduce un sistem de dus mobil si rolul unui comutator

Un sistem de dus mobil iti ofera, asa cum ii spune si numele, mobilitate. Asta va contribui semnificativ la cresterea nivelului tau de confort si la imbunatatirea, considerabila, a experientei de la dus. Vestea buna este ca nu va trebui sa alegi intre dus fix si dus mobil, pentru ca poti sa beneficiezi de ambele, si sa optezi dupa un anumit tip de sistem, dupa preferintele tale din fiecare moment.

Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui comutator dus de trei sau cinci pozitii. Cele mai moderne comutatoare sunt cele cu nu mai putin de 5 pozitii (cada, dus mobil, dus fix si asa mai departe). Iata un alt accesoriu de care are nevoie o baie contemporana, din componenta unui sistem/ echipament sanitar pentru instalarea dusului.

Sistem de dus mobil si fix cu tehnologii moderne incluse

Cel mai performant sistem de dus mobil sau fix este cel care iti aduce toate beneficiile de partea ta. Si cum ar putea face asta, daca nu prin cele mai avansate tehnologii moderne, de ultima generatie?

Vorbim despre o gama de produse destinate instalatiilor sanitare de tip premium, furnizate de renumitul si cel mai mare producator european numit Grohe. Despre Grohe cu siguranta ai auzit, sau cel putin despre tehnologiile inovatoare pe care le integreaza in conceperea obiectelor sanitare din propria sa gama unica.

Iata cateva dintre exemple: Rainspray, SafeStop, Shockproof, SpeedClean, EcoJoy, AquaDimmer, JetSpray, QuickFix, move ES, TwistFree, TurboStat, Silkmove, Rain O2 Spray, Jet Spray, Massage Spray, Easylogic – cele doua randuri de tehnologii expuse mai sus nu sunt suficiente pentru a reda lista lunga de functii speciale oferite de producatorul renumit Grohe, prin produsele destinate sistemelor de dus mobil si fix.

Rainshower, de exemplu, este o functie speciala care permite controlul total al fiecarui jet de apa, si al debitului acestuia, printr-o simpla apasare de buton. Dus fix, dus mobil – experienta la superlativ oricand!

De unde achizitionezi tot ce ai nevoie pentru un sistem de dus mobil sau fix

Alege sa integrezi in baia ta cu personalitate numai produse de calitate premium si ai garantia ca, de-a lungul timpului, nu vei mai avea nevoie de alte investitii. Produsele Grohe pentru sistemele de dus mobil sau dus fix sunt cele care te vor ajuta sa te bucuri de tot confortul, in fiecare moment.

Unde le gasesti? La cel mai avantajos pret le poti achizitiona din magazinul  de aici. O echipa de experti in domeniu te asteapta pe Baterii-lux.ro cu toate informatiile de care ai nevoie, customer service si suport. Mult spor!

Date de contact:

Adresa:Str.Cap.GheIon,Nr 11

Adresa mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →