Sistem de traducere INTEGRUS de la Helinick faciliteaza experienta intelegerii intre oameni, indiferent de limbaj

Publicat pe 4 Iulie 2017
Helinick este o companie care isi desfasoara activitatea in domeniul integrarii sistemelor de securitate si siguranta electronica, asigurand clientilor solutii cheie si servicii profesionale adaptate in functie de necesitati.

Pentru a-si mentine pozitia de lider, aceasta companie foloseste cele mai noi solutii tehnologice in materie de comunicatii si propune o serie de sisteme de conferinta pentru evenimente importante.

INTEGRUS este un sistem de traducere simultana si videoconferinta dezvoltat de Bosch si adaptat in functie de cerintele fiecarui eveniment de catre specialistii Helinick.

Acesta face parte din cea mai noua generatie a tehnologiilor digitale folosite pentru sistemele de conferinta si traducere simultana si dispune de cele mai performante functii de preluare, prelucrare si afisaj video.

Sistem traducere simultana si videoconferinta pentru Rompetrol Group

Rompetrol Group este unul dintre colaboratorii companei Helinick si unul dintre partenerii care a beneficiat de functiile avansate ale sistemului de traducere INTEGRUS.

Helinick a implementat cu succes sistemul de traducere simultana si videoconferinta la sediul central al Rompetrol Group, situat in Piata Presei Libere din capitala. Acesta a permis participantilor de diferite nationalitati sa aiba acces la informatiile prezentate in limba nativa si sa intervina cu usurinta ori de cate ori a fost necesar.

Sistemul de traducere simultana si videoconferinta asigura o calitate inalta a sunetului, indiferent ca este vorba despre prezentantorii din sala de conferinta sau participanti aflati la distanta.

Astfel, invitatii evenimentului organizat de Rompetrol Group au avut parte de o intalnire placuta, fara intreruperi sau distorisiuni ale traducerilor, performanta obtinuta cu ajutorul celor mai avansate dispozitive tehnice disponibile pe piata sistemelor de comunicatii.

Prin ce se caracterizeaza sistemul de traducere INTEGRUS?

Succesul unei conferinte cu participare internationala are la baza o comunicare eficienta, asigurata cu echipamente de ultima ora, dar si interpreti si tehnicieni experimentati.

Integrus este primul sistem digital de traducere simultana in infrarosu care asigura o calitate a sunetului ridicata, utilizand o banda de frecventa mai mare (2 pana la 6 MHz).

In plus, receptorii cu pana la 32 de canale asigura o receptie de foarte buna calitate a semnalului infrarosu si reda clar si fidel vocea interpretului.

Cu ajutorul acestui sistem de traducere se poate receptiona traducerea a cel mult 31 de limbi, iar utilizatorii au posibilitatea de a comuta si regla volumul sunetului. Participantii pot asculta traducerea folosind casti, ceea ce asigura un sunet si mai clar, fara alte zgomote sau bruiaje din interiorul incaperii de conferinta.

Altfel spus, principalele avantaje ale sistemului sunt:

Calitate audio excelenta;

Tehnologie digitala avansata;

Interpretare simultana;

Selectie intuitiva a canalelor.

Afla mai multe despre sistemul INTEGRUS de la specialistii Helinick!

Orice conferinta internationala necesita echipamente de top, o buna organizare, tehnicieni cu experienta si desigur, o colaborare bazata pe profesionalism.

Helinick va asigura toate aceste beneficii printr-o serie de servicii si sisteme de conferinte moderne, adaptate cerintelor actuale ale proiectelor dvs.

INTEGRUS este un sistem de traducere simultana cu infrarosu folosit la diverse evenimente care asigura o buna comunicare dintre vorbitori si public, indiferent ca toti se afla in aceeasi incapere sau la distanta.

Date de contact

Pentru detalii suplimentare, accesati www.helinick.ro sau discutati cu reprezentantii companiei la numerele de telefon:

+(4021) 404 44 44

+(4021) 404 44 00

+(4021) 404 44 30

+(4021) 404 44 20

Domenii: Telecom

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →