Sisteme complete de încălzire pentru locuința ta le găsești la Fornello

Publicat pe 13 Mai 2022
Criza gazului metan și, mai ales, explozia prețurilor la utilități din ultimii ani determină tot mai mulți consumatori să se îndrepte spre soluții alternative de încălzire și de asigurare a confortului în locuință. Iar dacă nu dorim să schimbăm aceste soluții, cu siguranță că fiecare dintre noi caută să eficientizeze modul în care consumă resursele, astfel încât să rezulte atât un raport preț-calitate cât mai avantajos, iar tehnologiile să fie în concordanță cu cerințele de mediu.

În acest demers, astăzi ai un aliat de nădejde prin intermediul companiei Fornello, specializată în sisteme termice și nu numai, capabile să îți aducă un plus de confort și siguranță pentru căminul tău. Dacă te bate gândul să alegi un termoșemineu, ai nevoie de o schimbare în privința radiatoarelor existente în locuința ta sau pur și simplu ai casa în construcție și pui la punct tot sistemul termic, la Fornello ai nimerit bine. Ai aici oferte și varietate de sisteme dintre care să alegi!

Centrale, șeminee și boilere

Indiferent că locuiești la bloc sau la casă, dorința de a fi independent din punct de vedere energetic a devenit o cerință la ordinea zilei. Din acest punct de vedere, existența unei centrale termice este una dintre primele condiții pe care o punem la achiziția sau închirierea unei locuințe. Aceasta are marele avantaj că îți oferă independență totală în privința gestionării costurilor, fără a mai fi inclus pe lista de întreținere și fără costuri ascunse. În plus, centrala îți oferă confortul de care ai nevoie, prin posibilitatea ajustării temperaturii în casă, atât de la panoul propriu, cât și cu ajutorul programării prin termostatele inteligente. Plătești cât consumi, ai confort deplin, deci înțelegem avantajele acestei alegeri.

Dacă locuiești la casă și dorești să te bucuri de povești la gura sobei, Fornello îți oferă și această posibilitate, prin achiziția de termoșeminee și sobe, într-o gamă largă de modele. Acestea sunt însă diferite de cele pe care le știi de pe vremea bunicilor, în sensul în care sunt adaptate noilor tehnologii, chiar dacă funcționează pe bază de peleți sau de brichete.

Din acest punct de vedere, termoșemineele comercializate de Fornello sunt ideale în mod special pentru zonele retrase, de munte, neracordate la rețeaua de gaz metan. Negreșit însă, pentru că peleții sunt accesibili, ușor de depozitat și nu impun cine știe ce condiții, acest tip de sistem de încălzire este versatil. În plus, acestea îți oferă căldură în toată casa, agentul termic astfel produs putând fi distribuit în toată casa, prin racordarea la calorifere.

Sisteme de boilere și panouri solare

Grija față de mediu și mai ales nevoia de a găsi alternative la consumul de gaz și curent electric îl reprezintă sistemele de panouri solare. Acestea folosesc energia solară, bazându-se pe un sistem utilizat la scară largă la nivel mondial și care și-a dovedit, în timp, eficiența. Un sistem de panouri solare plan sau cu tuburi încălzește apa pe baza razelor solare, beneficiind totodată de un sistem inteligent de transport și stocare a agentului termic astfel produs. În final, vei avea apă caldă menajeră la un cost mult redus față de sistemele tradiționale, care folosesc gaz, curent electric sau lemne. Unde mai pui și faptul că, prin energia livrată în sistem, poți beneficia de scăderi substanțiale ale facturilor tale la utilități.

Aici, trebuie precizat că sistemele în discuție vin echipate cu tot ceea ce înseamnă instalații și racorduri, astfel încât să beneficiezi de tot confortul fără a mai colinda magazinele.

Descoperă magazinul online Fornello

Pentru cei care încă nu au auzit de Fornello vor descoperi un magazin online ce nu se diferențiază de experiența de cumpărare din magazin. Au parte de consiliere, gamă vastă de produse, stoc imediat disponibil și de prețuri excelente!

 Contact: 033740131

Domenii: Afaceri, Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!