Sisteme de osmoza inversa de la Eco Aqua – Solutii eficiente de purificare a apei

Publicat pe 18 Mai 2017
La nastere, corpul uman contine 75% apa, iar procentul mai scade putin de-a lungul vietii. Apa este esentiala pentru noi, motiv pentru care este foarte important nu doar sa bem cantitatea recomandata de lichide, dar si sa consumam o apa cat mai sanatoasa.

In acest scop, Eco Aqua propune o serie de echipamente si produse destinate tratarii apei, asa cum sunt sistemele de osmoza inversa. Acestea sunt disponibile in mai multe variante si sunt realizate astfel incat sa filtreze apa pana la 99%.

Ce inseamna purificare prin osmoza inversa?

Osmoza inversa este cea mai eficienta metoda de purificare a apei, aceasta avand la baza un fenomen fizic, respectiv filtrarea apei prin membrana osmotica, fara utilizarea unor substante chimice care sa dauneze apei.

Cu ajutorul acestor sisteme sunt eliminate aproximativ 99% din impuritatile organice sau anorganice, dar si sarurile din apa.

In plus, acest tip de purificare a apei poate elimina contaminanti precum azbest, plumb, arsenic, fluoruri , mercuri, radiu sau nitrati, extrem de periculosi pentru organismul nostru.

Chiar mai mult decat atat, aceste unitati speciale de osmoza inversa pot inlatura componente biologice precum Criptosporidium sau Giardia.

Avantajele celui mai raspandit sistem de purificare a apei – osmoza inversa

Sunt sisteme compacte, usor de instalat si intretinut;

Sunt o metoda facila de a obtine apa pura in interiorul locuintei dvs.;

Gustul si mirosul apei sunt imbunatatite;

Se elimina metalele grele din apa, clorul, nitratii, sedimentele, bacteriile etc.;

Agentii rezultati in urma filtrarii nu raman in interiorul filtrelor, ci sunt eliminati in exterior;

Nu polueaza mediul inconjurator.

Eco Aqua – Principiu de functionare osmoza inversa

Sistemele de osmoza inversa de la Eco Aqua sunt alcatuite din trei filtre diferite (unul de 5 μm., urmatorul de 1 μm. si un filtru de carbune activ 0,5 μm.).

Apa trece prin toate aceste 3 filtre, dupa care apa va ajunge intr-un compartiment special, unde se ramifica in:

Permeat – apa filtrata care isi pierde presiunea si se indreapta catre rezervor sau robinetul instalatiei;

Concentrat –apa cu un nivel ridicat de poluare, ce va fi eliminata cu aceeasi presiune cu care a intrat, pe cealalta parte a membranei.

Aceste sisteme de osmoza inversa au capacitatea de a produce intre 136 si 378 litri/zi, apa rezultata fiind pura in procent de 95-99%.

Sisteme de osmoza inversa usor de intretinut si operat – solutii Eco Aqua profesionale

Pe langa performanta ridicata a acestor sisteme de tratare si purificare a apei, intretinerea lor consta doar in schimbarea unor consumabile de cateva ori pe an, in functie de calitate apei sursa si gradul de utilizare.

Presiunea de lucru trebuie sa fie cuprinsa intre 2.0 -8,0 bar, iar pentru a vedea toate detaliile tehnice ale acestor echipamente, vizitati site-ul companiei Eco Aqua accesand eco-aqua.ro

Aveti intrebari suplimentare?

Reprezentantii companiei va pot raspunde daca apelati numerele de telefon: 0040764183771, 0040752137832, 0040740075755 sau daca trimiteti mesajul dvs. la adresa de e-mail office@eco-aqua.ro

Adresa firma:

Str.N.Titulescu, nr.45 - Dej. Judetul Cluj. Romania


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →