Sistemul de navigatie, gadgetul care nu trebuie sa iti lipseasca in vacanta

Publicat pe 7 August 2018
Daca esti pe punctul de a pleca in vacanta peste hotare, atunci trebuie sa iei in calcul o noua investitie pentru masina ta, care este, pe cat de utila, pe atat de sigura in utilizare.

Iar daca iti faci griji in privinta bugetului, poti cumpara sistemul de navigatie printr-un card cumparaturi, astfel incat sa nu iti minimizeze cheltuielile de vacanta.

Majoritatea magazinelor online ofera sisteme de navigatie potrivite pentru mai multe modele de autoturisme, preturile variind in functie de specificatiile tehnice. Inainte de a proceda catre achizitia unui astfel de sistem, citeste acest articol, astfel incat investitia sa fie potrivita nevoilor tale.

De preferat, opteaza pentru modelele de navigatie auto mai noi, mai performante, desi pretul lor poate urca pana la 1000 de lei. Este important sa iti cumperi o navigatie cat mai buna, lasand cheltuiala in grija CardAvantaj.

Principalele calitati ale unui sistem de navigatie auto pe care trebuie sa le ai in vedere

Dincolo de pret, care ar trebui sa fie ultimul criteriu de luat in considerare, sistemul de navigatie auto trebuie sa asigure primirea in timp real a informatiilor cu privire la trafic, sa furnizeze alerte cu privire la starea carosabilului si, in acelasi timp, sa fie cat mai usor de utilizat, intituitiv, sa permita configurarea traseului si sa calculeze inclusiv viteza necesară in functie de ora de sosire dorita.

De asemenea, cand vrei sa iti cumperi un sistem de navigatie auto trebuie sa mai iei in considerare urmatorii parametri:

Ecranul

Dimensiunea potrivita este intre 5 si 7 inch si tactil, astfel incat sa poata fi folosit in siguranta atunci cand sofezi. Sunt indicate aceste dimensiuni deoarece nu consuma foarte multa energie si pot fi montate in bordul auto cu usurinta.

Procesorul

De regula, un sistem de navigatie cu un procesor mai mare este mai scump, insa poti inlatura grija pretului daca ai un CardAvantaj. Totodata, cu cat procesorul este mai mare, cu atat pot fi vizionate si diverse clipuri video, astfel incat navigatia sa fie si o sursa de entertainment. 

Memoria

In general, navigatiile auto au o memorie standard de 128 GB, insa este recomandat sa optezi pentru modelele care dispun de slot pentru memorie. Astfel, vei putea stoca rutele trecute, dar si pe cele noi, fara grija ca dispozitivul va suprascrie. 

Dispunerea elementelor pe ecran

Alaturi de dimensiunile potrivite, care sa nu deranjeze ochii, specialistii sustin ca un sistem de navigatie performant si util trebuie sa aiba o imagine clara (de preferat, ecranele LED), pictograme usor de repetat vizual, sa permita marirea sau micsorarea imaginii, iar pe timp de noapte sa aiba o lumina alba, adaptiva in functie de zi si noapte. 

Alte elemente tehnice de luat in considerare

De la procesele intuitive de schimbare a rutei, la calculul timpului necesar pana la destinatie (in functie de blocaje si starea carosabilului), la detaliile cu privire la consumul de carburant si viteza necesara, toate aceste caracteristici conduc la alegerea celui mai potrivit sistem de navigatie auto.

Apoi, cu siguranta, vei putea merge relaxat in concediu!

Domenii: Auto

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!