SmartDreamers, cea mai inovatoare soluție digitală HR în Ungaria

Publicat pe 22 Iunie 2017
La finalul lunii mai, platforma de recrutare online SmartDreamers a câștigat premiul pentru “cea mai inovatoare soluție digitală pentru tineri” din Ungaria, în cadrul HR Oscar Awards.

Obținerea acestui titlu vine la mai puțin de un an după ce SmartDreamers și-a început activitatea în țara vecină. Evoluția rapidă a activității începute aici s-a produs datorită unui feedback încurajator venit de la companii importante.

Reprezentanții departamentelor de HR au răspuns favorabil propunerii SmartDreamers de a da un refresh pieței recrutărilor. “Este un boost de motivare pentru întreaga echipă faptul că am câștigat un premiu peste granițe. Ungaria este o piață cu potențial mare pentru SmartDreamers, companiile fiind receptive la serviciile pe care le oferim” afirmă Adrian Cernat, CEO SmartDreamers.  

Hungary HR Oscar Awards este cel mai mare eveniment din Ungaria dedicat recrutării, ajungând, în anul 2017, la cea de-a opta ediție.  

SmartDreamers este o platformă de recrutare lansată în 2014, cu operațiuni în România, Ungaria și Polonia. În 2016, după două investiții de tip Business Angels, SmartDreamers obține o investiție din parte 3TS Capital Partners pentru extinderea operațiunilor. 


SC SmartDreamers SRL

Cine suntem? SmartDreamers este punctul de întâlnire al candidațiilor cu oportunitățile profesionale. Suntem diferiți pentru că nu limităm interactiunea la o simplă aplicare, ci intervenim la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!