Smartphone-ul oficial UEFA EURO 2020, vivo X60 Pro, disponibil în oferta eMAG

Publicat pe 10 Iunie 2021
vivo lansează oficial flagship-ul X60 Pro în România. Noul model din seria vivo X va fi disponibil prin parteneriatul cu distribuitorul eMAG, atât online cât și în rețeaua sa de showroom-uri din țară, începând cu data de 10 iunie, la prețul recomandat pentru vânzare de 3799 lei.

vivo X60 Pro, recent lansat în Europa, oferă un sistem de imagistică realizat în colaborare cu ZEISS, care va ajuta utilizatorii să creeze fotografii şi filmări remarcabile.

„Suntem încântaţi şi mândri să lansăm pe piaţa din România cel mai nou smartphone vivo - X60 Pro. Acesta este primul smartphone vivo dezvoltat împreună cu ZEISS disponibil în România şi reprezintă rezultatul colaborării noastre cu una dintre primele companii din domeniul optoelectronicii.“, a declarat Erik Zhu, preşedinte vivo România.

Performanţă de top şi funcții de imagistică avansate

vivo X60 Pro utilizează noul sistem de stabilizare Gimbal 2.0. Acesta permite utilizatorilor să surprindă imagini clare, de mare precizie, cu obiecte în mişcare. Împreună cu obiectivul cu diafragmă mare f/1.48 şi cu algoritmul inovator IA de reducere a zgomotului, funcţia Extreme Night Vision 2.0 ajută utilizatorii să surprindă detalii în situaţii cu lumină redusă printr-o simplă atingere, pentru a înregistra imagini nocturne detaliate. În plus, funcţia Super Night Portrait pentru fotografii cu lumină din spate luminează subiectul fără a supraexpune fundalul, iar Panorama Night Mode îmbunătăţeşte semnificativ luminozitatea şi claritatea imaginilor panoramice în lumină redusă.

Telefonul folosește un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 870 şi are un afişaj flexibil Ultra O AMOLED de 6,56-inchi fără margini, cu rată de refresh de 120Hz* şi rată de răspuns de 240Hz, oferind utilizatorilor o experienţă rapidă şi simplă.

X60 Pro – smartphone-ul oficial al UEFA EURO 2020™

UEFA şi vivo au în comun pasiunea pentru excelenţă şi îşi doresc să ofere experienţe noi şi interesante fanilor fotbalului, prin urmare vivo X60 Pro este partenerul oficial al campionatului de fotbal UEFA EURO 2020™.

Modelul X60 Pro este disponibil pentru pre-sale incepând cu data de 10 iunie 2021 și vine și cu o promoție de lansare, până în data de 31 iulie 2021: 300 lei discount pentru achiziție.

*Anumite aplicaţii sau interfeţe de gaming pot fi afişate cu o rată de refresh de 60 Hz din cauze precum compatibilitate software.

Domenii: Afaceri

The Good Company International

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!