Smartphone-urile vivo, disponibile din luna iulie 2021 în oferta magazinelor Flanco, Altex și Media Galaxy

Publicat pe 27 Iulie 2021
vivo, al 5-lea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, își extinde rețeaua de parteneri de distribuție în România.

Din data de 21 iulie, produsele vivo sunt disponibile pentru achiziție în rețeaua online a distribuitorului Flanco, iar din data de 26 iulie, în magazinele online Altex și Media Galaxy.

„Încă de când am făcut primul pas pe piața din România, în februarie anul acesta, feedback-ul din partea partenerilor și consumatorilor a fost unul foarte bun. Colaborarea cu distribuitorii Flanco, Altex și Media Galaxy a venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră în România.”, a spus Erik Zhu, CEO, vivo Romania.

Portofoliul local de produse vivo cuprinde modelele mid-range din gama Y - Y72 5G, Y70, Y20s, Y11s, dar și smartphone-urile recent lansate, flagship-ul realizat în colaborare cu compania ZEISS pentru tehnologia de imagistică - vivo X60 Pro, și noul vivo V21 5G, smartphone-ul cu tehnologie de top pentru camera selfie. Acestea sunt acum disponibile pentru achiziție în magazinele eMag, Flanco și Altex și Media Galaxy.

Domenii: Telecom

POINT PRIMUS CREATIVE MEDIA SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!