SmartProtection lanseaza un site complet nou, dar care pastreaza traditia calitatii si a preturilor mici

Publicat pe 2 Iunie 2016
Smartprotection.ro, cel mai popular magazin online cu solutii de protectie pentru terminalele mobile se relanseaza astazi pe un site complet nou, pastrand insa aceeasi calitate a produselor.

Smartprotection.ro, cel mai popular magazin online cu solutii de protectie pentru terminalele mobile se relanseaza astazi pe un site complet nou, pastrand insa aceeasi calitate a produselor. Noul site ofera un acces mult mai facil si mult mai rapid la produsele pe care le cautati, precum si o modalitate mult mai simpla de a plasa o comanda.

 Site-ul https://www.smartprotection.ro/folie-telefoane/ ,proaspat lansat  are un design foarte modern si o structura mult mai intuitiva, aspecte pe care in general le cauta majoritatea clientilor atunci cand acceseaza site-uri online. Totodata, pe paginile aferente produselor, veti avea posibilitatea de a descoperi informatii detaliate cu privire la produsul pe care il vizualizati. Lansarea noului site insa aduce totodata si un portofoliu de produse mult mai variat, folii de protectie pentru laptop-uri sau smartwatch, precum si pentru diverse modele de tablete.

 "Putem spune ca suntem mandrii de lansarea noului site dat fiind faptul ca acesta este mult mai intuitiv pentru clientii nostri ceea ce automat le ofera o experienta de navigare mult mai placuta. Eforturile noastre s-au concentrat in mare parte pe pastrarea aceleasi calitati a serviciilor si produselor, fapt pentru care astazi magazinul nostru este unul dintre cele mai importante magazine online care comercializeaza solutii de protectie pentru device-uri. In viitorul apropiat vom face de asemenea eforturi pentru a ne diversifica si mai mult gama de produse, astfel incat sa putem oferii solutii de protectie pentru toate modelele de device-uri, cu mentiunea ca vom pastra mereu traditia calitatii si a preturilor mici” a declarat managerul magazinului online Smartprotection.ro.

Ce folii de protectie gasim la Smartprotection.ro?

 Smartprotection.ro este cel mai complex magazin online care pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de folii de protectie pentru terminale precum popularele Samsung Galaxy, Iphone, precum si numeroase alte terminale. In plus, in cadrul magazinului aveti totodata posibilitatea de a regasi si numeroase folii de protectie pentru laptop-uri, dar si pentru tablete. Noul site insa aduce totodata si o noua categorie special dedicata accesoriilor pentru terminale.

 Toate foliile comercializate de Smartprotection.ro dispun de o calitate exceptionala si in plus au si proprietati regenerative, astfel ca orice zgarietura mica aparuta va disparea in scurt timp. Alege Smartprotection si protejeaza-ti device-ul de cazaturi si zgarieturi care ii pot compromite functionalitatea in cele mai inedite moduri, cu gama variata de folii de protectie pe care le regasesti pe site.  

Domenii: Afaceri

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!