SMARTTECH Partners EXPO 19-20 Aprile 2018, INS București

Publicat pe 23 Ianuarie 2018
Cel mai așteptat eveniment IT&C dedicat DISTRIBUȚIEI de tip Channel Partners și NOUTĂȚILOR din Tehnologie și Comunicații din Europa Centrală și de Est are loc în perioada 19-20 aprilie 2018.

Organizăm evenimentul SMARTTECH Partners EXPO (www.smarttechpartners.ro) din dorința de a promova „parteneriatul” în tehnologie și comunicații. Fie că vorbim de mari jucatori din industrie care au o distribuție de tip „Channel Partners” și pot împărtăși din avantajele acestuia, fie că vorbim de new entry/start-upuri care acum își pot descoperi „partenerul/ investitorul”, SMARTTECH Partners EXPO este locul în care le poți descoperi și în care îți poți găsi chiar și tu un partener de afaceri.” transmite Victoria Lupu - CEO Distinct Image, organizatorul evenimentului. 

Organizat pe aproape 1.300 mp la Institutul Național de Statistică București, SMARTTECH Partners EXPO include: 

- expoziția desfășurată la parter, la standurile căreia sunt așteptați peste 50 de expozanți (dezvoltatori software, integratori, resellers, VARs, ISVs distribuitori de echipamente telecomunicații și tehnologie) și 1800 de participanți specialiști;

- 6 evenimente conexe (conferințe, workshopuri și demonstrații) desfășurate atât în Sala de conferințe, cât și în cele 3 zone de networking și demo/show. 

Poate cel mai important dintre evenimente este Conferința Internațională de Deschidere – Romania HUB IT, la care sunt așteptați peste 300 de participanți, incluzând oficialități de prim rang, diplomați și atașați comerciali, reprezentanți ai asociațiilor de IT, oamenilor de afaceri, investitori, dezvoltatori de software, channel manageri din companiile de top ale industriilor targetate, participanți activi la discuțiile privind provocările actuale și soluțiile privind dezvoltarea IT&C în Romania și regiune. 

Prima zi include și conferința Reach Success with Global Partnership, la care pot fi urmărite prezentări privind abordarea holistica a retelei de parteneri, cum și cât să iți scalezi businessul și mai ales, cum să menții relația cu partenerii.

A doua zi este dedicată inovațiilor tehnologice în industriile targetate (transport&logistica, medicina&pharma, retail&warehousing, smart cities&eguvernare), un loc aparte ocupându-l masa rotundă „Start-ups meet investors” - oportunități de finanțare și dezvoltare. 

SMARTTECH Partners EXPO are amenajat un „Job corner” care va putea fi accesat de toți vizitatorii interesati de o carieră în tehnologie și comunicatii. Gala Partenerilor, „Robotic show” și Stand-up Comedy Show vor intregi agenda celor 2 zile ale evenimentului. 

Puteți participa ca expozant, speaker sau sponsor, sau puteți să vă alăturați evenimentului ca vizitator specialist.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: pr@smarttechpartners.ro sau să sunați la +40 740 227 436.

www.smarttechpartners.ro 

Contact: Emanuela Iordan, SMARTTECH Partners EXPO  

Domenii: IT

Distinct Image

Distinct Image is one of the main exhibition organizer in Romania with more than 100 events in the last 15 years of activity. SIAB, TransLogistica EXPO, Nutraceutica & DIET FOOD, Bucharest...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →