Snick Ambalaje aliniază afacerile cu tendințele și cerințele curente

Publicat pe 27 Iunie 2022
În pagina oficială a furnizorului, respectiv Snick-ambalaje.com sunt puse la dispoziție toate tipurile de ambalaje.

În materie de ambalaje de unică folosință există o lege la ora actuală care prevede că cei din HoReCa care utilizează ambalaje din plastic să fie sancționați. În încercarea de a limita utilizarea ambalajelor din plastic se remarcă de fapt și un alt efect. Cel de a scoate la lumină cine face lucrurile doar de dragul profitului, cine riscă, fentează legea sau cine face alegeri ieftine.

Pentru toți cei care au nevoie de aprovizionare în privința stocului de ambalaje de unică folosință, din materiale biodegradabile, Snick Ambalaje vine cu soluții. În pagina oficială a furnizorului, respectiv Snick-ambalaje.com sunt puse la dispoziție toate tipurile de ambalaje. De aici pot fi comandate deci: pahare, farfurii, caserole sau pungi, sacoșe și nu numai. Acestea pot fi din trestie sau palmier, din PLA sau hârtie și nu numai.

Ambalajele, martor tăcut al calității serviciilor

Poate că în primă fază un ambalaj nu este de mare importanță pentru nimeni. Este de unică folosință, servește doar la ambalare și nimic mai mult. Problema intervine când nu este ales un ambalaj corespunzător, când acesta este neîncăpător și de calitate precară. Poate că preparatele își schimbă gustul sau aspectul din cauza ambalajului.

Într-un mod subtil și sigur, ambalajele de unică folosință sunt la rândul lor un barometru al calității serviciilor prestate. Așadar, pentru a asigura că fac o bună impresie în rândul consumatorilor, diverși prestatori de servicii din nișa HoReCa mizează pe colaborări cu furnizori de bază. Printre aceștia numărăm și Snick Ambalaje.

Comandați avantajos de aici!

Pentru cei interesați Snick Ambalaje pune la dispoziție gama sa de ambalaje specifice pentru diverse tipuri de locații: pizzerii, gelaterii, cofetării, restaurante, cafenele etc. Toate produsele disponibile sunt prezentate în pagina oficială. De aici pot fi și comandate.

Pentru a oferi un exemplu practic și concret despre calitatea produselor, celor de la Snick Ambalaje permit celor interesați să comande mai întâi de toate, gratuit, sacoșa cu mostre. Descoperiți în pagina oficială detalii în acest sens, dar și informații despre cum să comandați avantajos, constant, produsele dorite.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Domenii: Afaceri, Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!