Snick Ambalaje, furnizor de încredere pentru cei din industria Horeca

Publicat pe 29 Noiembrie 2021
Ideea de ambalaje biodegradabile este tot mai abordată și preferată în rândul restaurantelor sau fast food-urilor. Și asta nu doar pentru că legea care a intrat în vigoare o impune, ci și pentru faptul că mediul înconjurător este important pentru noi. În plus, operatorii economici au luat în calcul varianta de a folosi astfel de ambalaje și pentru faptul că sunt mult mai rezistente și mai calitative, iar clienții se declară mult mai mulțumiți.

Ambalaje biodegradabile = mai mulți clienți fideli

Pentru lanțurile de restaurante și fast-food-uri care se ocupă cu serviciul de livrare la domiciliu, ambalajele în care mâncarea este așezată este extrem de importantă. Este unul dintre secretele prin care acei clienți vor deveni mulțumiți, dar și fideli.

Este adevărat, nu ne hrănim cu ambalajul în sine, însă primul impact este cel vizual, iar de acolo clienții deja își fac o părere cu privire la restaurantul respectiv. Tocmai de aceea Snick Ambalaje a devenit un furnizor de încredere de ambalaje biodegradabile pentru cei din industria Horeca.

În plus, un ambalaj de calitate care va menține conținutul cald și unde nu există posibilitatea ca mâncarea să fie împrăștiată prin pungă, cu siguranță va fi apreciat. Iar dacă și designul este unul inedit, ales cu atenție, totul este perfect. Sunt elemente cheie din industria Horeca pentru ca afaceriștii să-și mențină portofoliul de clienți mulțumiți.

Snick Ambalaje vine cu o gamă largă de astfel de produse, dar și cu avantaje pentru clienți. Găsim deci aici pahare, tacâmuri, farfurii, caserole, pungi, sacoșe, prosoape, paie și multe altele.Sunt produse realizate din trestie, palmier, lemn, carton, hârtie sub diferite dimensiuni, modele, forme și culori. Pot aduce de asemenea un mare plus stilului pe care a fost abordat în restaurantul sau fastfood-ul respectiv.

Acestea se pot comanda online, de pe pagina oficială, iar furnizorii de aici pun la dispoziție și câteva variante de achiziție. Pentru cei care vor cumpăra online de minim 2500 de lei pe lună, vor primi un discount de 10% la fiecare comandă plasată. Comenzile care au o valoare ce depășește suma de 500 de lei vor avea transportul gratuit în toată țara.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina. Date de contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!