Snick Ambalaje- un furnizor tot mai căutat pe piață. Iată de ce!

Publicat pe 2 Ianuarie 2022
Snick Ambalaje este un furnizor de ambalaje de unică folosință, tot mai căutat pe piața din România de către cei din industria Horeca și nu numai. Cunoaștem deja directiva europeană care ne informează că dorește să se limiteze consumul de plastic pentru că deja poluarea a ajuns la cote alarmante. În plus, nici pentru sănătatea noastră plasticul nu este benefic. Astfel că mulți au conștientizat acest aspect și s-au reorientat către ambalajele biodegradabile, în detrimentul celor din plastic.

Snick Ambalaje este un furnizor de ambalaje de unică folosință, tot mai căutat pe piața din România de către cei din industria Horeca și nu numai.

Cunoaștem deja directiva europeană care ne informează că dorește să se limiteze consumul de plastic pentru că deja poluarea a ajuns la cote alarmante. În plus, nici pentru sănătatea noastră plasticul nu este benefic. Astfel că mulți au conștientizat acest aspect și s-au reorientat către ambalajele biodegradabile, în detrimentul celor din plastic.

Aici vorbim despre cei din industria Horeca, precum restaurante, fast food-uri, gelaterii, cofetării și așa mai departe. În special cei care au ca și serviciu de delivery, au căutat să înlocuiască ambalajele din plastic cu cele biodegradabile, iar Snick Ambalaje le este partener de încredere.

Snick Ambalaje- furnizor apreciat pentru calitate și promptitudine

Această schimbare de la ambalaje din plastic la cele bio-degradabile vine cu multe beneficii, atât pentru sănătatea oamenilor, a naturii, dar și pentru prosperitatea afacerii. Oamenii în general sunt atenți la detalii, chiar și la ambalajele în care primesc mâncarea. Cu cât sunt mai calitative, cu atât restaurantul sau fast-food-ul respectiv va avea mai mult de câștigat. Iar când vorbim de calitate, aici ne referim ca mâncarea să ajungă caldă sau rece, după caz, să nu fie amestecată sau vărsată în pungă. Iată deci cât de importante sunt ambalajele. Snick Ambalaje vine cu o gamă variată de astfel de produse ce sunt biodegradabile, majoritatea fiind din lemn, carton, palmier, trestie, hârtie etc.. Operatorii economici vor putea comanda de aici pahare, farfurii, tacâmuri, caserole, pungi, sacoșe și multe altele.

În plus, Snick Ambalaje vine și cu oferte avantajoase. Aceste produse pot fi personalizate cu logo-ul afacerii și comandate din magazinul online. Pentru o comandă minimă de 500 de lei, transportul va fi gratuit, iar pentru cei care comandă online de minimum 2500 de lei, vor primi un discount de 10% la comandă.

În plus, tot de aici se poate comanda o sacoșă cu mostre din fiecare ambalaj pentru a putea alege pe cele potrivite pentru afacere.

Mai multe detalii în pagina oficială. Date de Contact: Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău, România comenzi@snick-ambalaje.com

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!