Sobe pe lemne – Recomandarea specialistilor pentru incalzirea spatiilor mici

Publicat pe 15 Mai 2018
Sobele pe lemne se incadreaza perfect in spatiile mici, incalzesc foarte repede incaperea, iar lucrul cel mai important este ca fac economie de combustibil.

Daca locuinta ta nu este foarte spatioasa, o centrala termica ocupa prea mult spatiu, iar zona in care este amplasata casa nu este racordata la gaze, atunci solutia optima recomandata de specialistii Seminee Expert este montarea de sobe pe lemne.

Specialistii Seminee Expert recomanda de obicei incalzirea spatiilor mici de 50-150 metrii patrati, cu sobele special create pentru a arde lemnul. Daca doresti ca temperatura ambientala sa fie la fel in fiecare camera a locuintei tale, atunci o singura soba nu este suficienta si este necesar sa ai in fiecare camera cate o soba.

Sobele pe care magazinul Seminee Expert le comercializeaza sunt realizate din materiale ce au un design modern din fonta si otel.

Incaperea unde va sta pozitionata soba pe lemne o sa aiba un aspect mai deosebit!

O statistica realizata in anul 2017 indica faptul ca 50% din gospodariile din Romania folosesc incalzirea cu lemne.

Seminee Expert iti pune la dispozitie o gama larga de sobe, peste 50 de tipuri de sobe de diferite materiale, astfel incat sa poti alege in functie de preferinte.

Cum alegi cea mai eficienta soba pe lemne?

• Atunci cand alegi o soba trebuie sa stii ca exista si varianta sobelor ce functioneaza cu paleti de lemne. Inainte de a achizitiona o astfel de soba trebuie sa te interesezi daca ai de unde sa cumperi si paleti de lemne. Aceasta varianta este mai putin costisitoare;

• Cand vine vorba despre curatarea unei sobelor pe lemne aceasta este extrem de usor de realizat. Cenusa se elimina repede cu ajutorul unui vatrai și al unei maturi;

• Aspectul trebuie sa primeze atunci cand alegi o soba pentru ca aceasta iese destul de mult in evidenta intr-o incapere.

• Randamentul nu trebuie neglijat. Soba trebuie sa aiba un randament cuprins intre 80-90% pentru a fi cat mai eficienta.

Sobele de ultima generatie sunt prevazute cu sisteme inteligente care dau randament performant si functioneaza pe baza de lemn de diferite dimensiuni. Daca stai pe ganduri si nu stii ce sa alegi pentru ca te gandesti ca o soba este greu de utilizat atunci nu trebuie sa iti faci griji. Sobele pe lemn sunt foarte usor de folosit si nu necesita cunostinte prea amanuntite in sensul acesta.

De asemene daca alegi sobe pe lemne ele pot sa fie montate chiar si in locuintele de la oras, in apartamente. Ele sunt foarte practice. Aceste sobe functioneaza perfect si au un design modern.

Echipa de specialisti in domeniul sistemelor de incalzire, Seminee Expert, iti ofera consultanta gratuita pentru orice intrebari sau nelamuriri pe care le ai cu privire la acest aspect extrem de important pentru locuinta ta.

Intra pe Seminee-Expert.ro pentru a alege soba potriva pentru spatiul tau. Apeleaza la specialistii Seminee Expert și vei primi consultanta de specialitate in alegerea celor mai optime solutii de incalzile pentru caminul tau.

Date de contact:

Tel: +4 0721 280 587 / +4 0744 207 437

E-mail: office@Seminee-Expert.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →