SoftOne la Internet & Mobile World 2018: O platformă de transformare a afacerilor disponibilă pentru IMM-uri

Publicat pe 11 Octombrie 2018
Softone România, lider pe piața de soluții software de business în Europa de Sud Est, a participat, pentru al treilea an consecutiv, în calitate de sponsor oficial, la cel mai important eveniment de IT din Europa de Sud-Est – Internet & Mobile World 2018, unde a prezentat Soft1 Cloud ERP Series 5, o platformă de business inovatoare pentru IMM-urile din România.

Automatizarea Inteligentă, Tehnologia Cloud de ultimă generație, Inteligența Artificială și Mobilitatea sunt principalii diferențiatori prin care SoftOne face ca cele mai noi aplicații ERP, CRM, SFA și soluții de Enterprise Mobility să fie accesibile tuturor IMM-urilor de pe piață. Tehnologia de ultimă generație servește, încă o dată, drept catalizator al întregului proces de transformare digitală a afacerilor.

“Soft1 Series 5 încorporează întreaga experiență oferită de o platformă Cloud ERP cu adevărat inovatoare și pregatește terenul pentru un model operațional mai rapid, mai inteligent și mai rentabil. Conceput pentru a crește eficiența forței de muncă printr-o gamă largă de tehnologii performante, Soft1 Series 5 asigură un plus-valoare fiecărui business. Astfel, se creează contextul propice transformării și dezvoltării IMM-urilor în România”, a explicat Alexandra Lucescu, Commercial Director al SoftOne România.

Un sistem ERP inteligent – disponibil pentru orice business din România

Soft1 Series 5 este o platformă deschisă, disponibilă tuturor companiilor din România, ce asigură facilități revoluționare pentru procesele de business ale fiecărei companii. Acestea au fost prezentate pe larg managerilor din companiile românești pe parcursul celor două zile de expo-conferință, pe scena IT-OPS.

Compania este lider de piaţă în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 3.000 de instalări în Cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 17.000 de companii în mai multe pieţe internaţionale.

În portofoliul acesteia se regăsesc și branduri recunoscute pe piața din România precum: Plafar, Simigeria Luca, Leonardo Shoes Market, Hippoland Romania, lanțul de restaurante Calif Kebap Boutique, Oscar Downstream, iar lista poate continua.

Despre SoftOne Technologies

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software ERP, CRM şi aplicaţii Web & Mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opţiuni de găzduire a soluţiilor de business atât pe serverul clientului, cât şi în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, dar şi organizaţiilor mari. SoftOne are în prezent peste 150 de angajaţi, o sucursală în Salonic si 3 subsidiare în România, Bulgaria şi în Cipru. SoftOne Technologies este "Microsoft Gold Certified Partner".

În 2011, compania SoftOne a fost premiată pentru soluţia Soft1 ERP pe platforma Microsoft Windows Azure, în concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, în care sunt jurizate tehnologiile în curs de dezvoltare.

Despre SoftOne România

SoftOne România – hubul de dezvoltare al companiei SoftOne Technologies în sud-estul Europei, a înregistrat, de la intrarea pe piața locală, în 2013, și până în prezent, o evoluție spectaculoasă, atât din punct de vedere strategic, cât și financiar. Fiecare dintre ultimii 4 ani s-a încheiat cu o creștere susținută a cifrei de afaceri și a vânzărilor, Softone România menținându-și poziția de leader pe piața de Cloud ERP. În prezent, filiala din țara noastră administrează atât financiar, cât și operațional, subsidiarele din Sofia, Bulgaria și Limassol, Cipru.

Domenii: IT

SC SOFTONE OPEN ENTERPRISE SOLUTIONS SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →