SoftOne lansează oficial noul Soft1 Series 5 și dă startul unei noi ere a inovației în industria ERP!

Publicat pe 13 Februarie 2018
SoftOne România anunță lansarea oficială Soft1 Series 5, noua suită de aplicații de business SoftOne, care dă startul unei noi ere a inovației în industria ERP. Cu o experiență de peste 25 de ani în industria de business software și o poziție de leadership incontestabil de pe piața de Cloud ERP din Europa de Sud-Est, SoftOne aduce companiilor din România cele mai avansate tehnologii ale viitorului: Inteligența Artificială, Business Automation Machine și Enterprise Mobility.

Construit pe platforma Soft1 ERP, o soluție în Cloud inovatoare, premiată în multiple rânduri la nivel internațional, noul Soft1 Series 5 a fost reinventează felul în care companiile folosesc soluțiile ERP pentru gestiunea companiei. Inovația, simplitatea și fiabilitatea sunt principalele atribute care stau la baza noilor aplicații SoftOne. Aplicația are peste 200 de funcționalități noi, o interfață inovatoare și intuitivă ce oferă o experiență care va tranforma productivitatea și performanța companiilor din România.

Business Automation Machine – Inteligență Artificială – Machine Learning

Noul Soft1 Series 5 aduce, în premieră, tuturor utilizatorilor de soluții software SoftOne – tehnologiile care stau la baza evoluției mediului de business la nivel global: automatizarea inteligentă a proceselor de business (Business Automation Machine), funcționalități avansate de Machine Learning și Inteligență Artificială. Soft1 Series 5 este o aplicație ERP care asimilează comportamentul și interacțiunile utilizatorilor, oferindu-le instrumente de ultimă generație care îi ajută și le simplifică task-urile de zi cu zi. 

Noua suită de aplicații SoftOne vine în întâmpinarea tuturor utilizatorilor pentru dezvoltarea de noi oportunități de business, oferind posibilitatea de integrare cu orice soluție terță și orice aplicație incluzând sistemele bancare online, serviciile de interconectare, platformele B2B, magazinele online, terminale hardware și altele.  

Toate aceste noi funcționalități sunt un rezultat al expertizei de mai bine de un sfert de secol a celui mai important furnizor de soluții de Cloud ERP din regiune și folosesc tehnologia inovatoare a platformei Microsoft Azure. Astfel, mobilitatea rămâne un pilon esențial al soluțiilor SoftOne de Enterprise Mobility, oferind posibilitatea gestiunii și raportării de pe orice dispozitiv (telefon sau tablet), cu ajutorul aplicațiie Soft1 360 și Soft1 SFA.  

Despre SoftOne Technologies

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software ERP, CRM şi aplicaţii Web & Mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opţiuni de găzduire a soluţiilor de business atât pe serverul clientului, cât şi în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari. SoftOne are în prezent peste 150 de angajaţi, o sucursală în Salonic si 3 subsidiare în România, Bulgaria şi în Cipru. SoftOne Technologies este 'Microsoft Gold Certified Partner'. 

Compania este lider de piaţă în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 3.000 de instalări în Cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 17.000 de companii în mai multe pieţe internaţionale. 

În 2011, compania SoftOne a fost premiată pentru soluţia Soft1 ERP pe platforma Microsoft Windows Azure, în concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, în care sunt jurizate tehnologiile în curs de dezvoltare. 

Domenii: Afaceri, IT

SoftOne Open Enterprise Solutions

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!