SoftOne Technologies – câștigătorul licitației pentru achiziția Unisoft

Publicat pe 26 Februarie 2018
”Achiziția reprezintă încă un pas pe care SoftOne Technologies îl face pentru extinderea cotei de piață, a portofoliului de clienți și a rețelei de parteneri din Sud-Estul Europei.”

SoftOne Technologies, membru al grupului de companii Olympia, anunță oficial câștigarea licitației pentru achiziția unuia dintre cei mai cunoscuți vendori de pe piața de software din Grecia – Unisoft S.A.  

Achiziția companiei Unisoft va crește semnificativ cota de piață a SoftOne în Grecia și Europa de Sud-Est și va contribui la extinderea rețelei de parteneri și know-how-ului tehnologic al SoftOne, plasând compania într-o poziție de leadership consolidat pe piața de business software din regiune.

Timp de peste 30 de ani, Unisoft s-a bucurat de poziția uneia dintre cele mai importante companii de software din Grecia, cu o bază de clienți care depășește 22.000 de instalări software în companiile mici și mijlocii din Grecia, România și alte state din regiune. Mai mult, odată cu achiziția Unisoft, SoftOne și-a adăugat în portofoliu și o rețea de peste 300 de companii partenere în Europa de Sud-Est.

Achiziția Unisoft constituie o afacere istorică și în același timp interesantă, care reunește sub un singur acoperiș două dintre cele mai mari companii de software din Grecia, schimbând astfel semnificativ dinamica pieței de business software din întreaga regiune. În plus, acordul își consolidează strategia în direcția realizării unui potențial de creștere suplimentar pe piețele internaționale prin sinergii ", a declarat CEO-ul SoftOne Technologies, Antonis Kyriazis.

Despre SoftOne Technologies 

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software ERP, CRM şi aplicaţii Web & Mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opţiuni de găzduire a soluţiilor de business atât pe serverul clientului, cât şi în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari. SoftOne are în prezent peste 150 de angajaţi, o sucursală în Salonic si 3 subsidiare în România, Bulgaria şi în Cipru. SoftOne Technologies este 'Microsoft Gold Certified Partner'.  

Compania este lider de piaţă în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 3.000 de instalări în Cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 17.000 de companii în mai multe pieţe internaţionale.  

În 2011, compania SoftOne a fost premiată pentru soluţia Soft1 ERP pe platforma Microsoft Windows Azure, în concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, în care sunt jurizate tehnologiile în curs de dezvoltare.

Domenii: Afaceri, IT

SoftOne Open Enterprise Solutions

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!