SoftOne Technologies continuă extinderea pe plan internațional și deschide un nou sediu în Cipru, Limassol

Publicat pe 26 Aprilie 2017
SoftOne Technologies, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații web&mobile din Europa de Sud-Est, anunță deschiderea unui nou sediu în Cipru, Limassol, ce va funcționa sub conducerea și administrarea SoftOne România. Astfel, sediul din România, devine, începând din 2017, HUB-ul operational al sucursalelor internaționale ale companiei.

Lansarea sediului din Cipru este parte a strategiei de extindere a SoftOne care are în plan deschiderea de noi sucursale și intrarea pe piețele din Bulgaria, Serbia și Albania, respectând în continuare modelul de business initial: aplicațiile și soluțiile SoftOne sunt promovate și distribuite prin intermediul unei rețele extinse de peste 300 de parteneri și 500 dezvoltatori asociați, preponderent în Europa de Sud-Est.

”Inaugurarea noului sediul SoftOne din Cipru reprezintă un pas important în procesul extindere a companiei în Europa, prin accesarea unei piețe în care soluțiile Cloud și Mobile vor face o diferența prin calitate, mobilitate și tehnologii de ultimă generație. Ne dorim să contribuim activ și organic la dezvoltarea economiei și mediului de business din Cipru, prin oferirea de soluții de business care să susțină o creștere sănătoasă cu investiții mici, dar inteligente. SoftOne România devine, din acest moment, HUB-ul operational și administrativ al sucursalei din Cipru, unde urmărim dezvoltarea unei comunități solide de parteneri prin care să putem aduce plus-valoarea afacerilor din zonele în care activăm”, declară Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

În ceea ce privește planurile pentru 2017 în România, Softone țintește o cifră de afaceri de 800.000 de euro, 250 de clienți ai soluțiilor ERP și CRM și 50 de parteneri.

SoftOne Technologies a intrat pe piața din România în 2013, având o vastă experiență la nivel regional, precum și soluții inovatoare, dinamice și care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pieței locale. Până în prezent, Softone România are peste 200 de clienți care utilizează soluțiile companiei, prin intermediul celor 40 de parteneri la nivel local.

Iunie 2016 – Olympia Group preia pachetul majoritar Softone Technologies

În iunie 2016, Olympia Group, unul dintre cele mai mari grupuri elene cu activități în telecom, retail, industrie și distribuție a preluat un pachet de peste 33% din acțiunile Softone Technologies, acționând ca un catalizator pentru extinderea SoftOne şi pe alte pieţe internaţionale.

Grupul de Companii Olympia e activ din anii 1980 și are peste 5.500 de angajați în Grecia și la nivel internațional. 

Despre Softone Technolgies

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații web & mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât și organizațiilor mari. SoftOne are în prezent peste 120 de angajați, o sucursală în Salonic si 2 subsidiare în România și în Cipru. SoftOne Technologies este “Microsoft Gold Certified Partner”.

Compania este lider de piață în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 2.500 de instalări în cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 15.000 de companii în mai multe piețe internaționale.

În 2011, compania SoftOne a fost premiată pentru soluția Soft1 ERP pe platforma Microsoft Windows Azure, în concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, în care sunt jurizate tehnologiile în curs de dezvoltare.

Domenii: IT

SC Creative Community SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →