Softul pentru restaurant de la GeniusPos, primul pas spre modernizarea afacerii tale

Publicat pe 18 Ianuarie 2017
Modernizarea unui local sau deschiderea unuia nou reprezinta fara doar si poate o mare provocare pentru orice administrator, mai ales daca ne referim la investitiile care trebuie facute in acest sens.

Modernizarea unui local sau deschiderea unuia nou reprezinta fara doar si poate o mare provocare pentru orice administrator, mai ales daca ne referim la investitiile care trebuie facute in acest sens. Dintre toate aspectele unei astfel de intreprinderi, cu siguranta softul pentru restaurant reprezinta fara indoiala unul dintre elementele care astazi au devenit indispensabile pentru gestionarea activitatilor din cadrul unui restaurant. Pentru a avea parte de un restaurant modern si pentru a putea oferi clientilor nostri servicii de calitate, cu siguranta va trebui sa luam in calcul alegerea unui soft pentru restaurant potrivit.

 Un soft pentru restaurant este elementul care ne da posibilitatea de a ne gestiona in mod corespunzator activitatile din cadrul unui restaurant, insa simultan acestea ne permit sa ne imbunatatim simultan si calitatea serviciilor pe carele oferim clientilor nostri. In acest conditii, recomandarea noastra este aceea de a alege softul pentru restaurant pus la dispozitie de www.geniuspos.ro. Iata cateva avantaje pe care le avem in momentul in care alegem sa utilizam un astfel de soft pentru intreprinderea noastra.

 Unul dintre cele mai importante avantaje ale utilizarii softului pentru restaurant de la GeniusPos se datoreaza faptului ca ne permite sa fluidizam in mod corespunzator activitatile care au loc in cadrul restaurantului. Soft-ul a fost creat in asa fel incat fiecare activitate care are loc intr-o sectie sa poata fi centralizata, astfel ca vom putea urmarii indeaproape performantele pe care reusim sa le atingem. In plus, soft-ul ne da posibilitatea de a obtine numeroase rapoarte cu privire la starea stocurilor, precum si informatii importante cu privire la performantele atinse de catre personalul propriu.

 Soft-ul pentru restaurant de la GeniusPos are totodata ca si avantaj faptul ca mesele se pot configura cu usurinta in functie de locatia dumneavoastra. In acest fel, va fi mult mai usor sa identificati masa de la care se solicita un bon fiscal sau se plaseaza o comanda.

 Produsele sunt grupate pe sectii si categorii, aspect care automat face localizarea acestora mult mai usoara si care ne permite sa onoram comenzile clientilor intr-un timp mult mai scurt.

 Nu in ultimul rand, soft-ul pune la dispozitia personalului si diverse moduri de plata, astfel ca un client are posibilitatea de a achita numai anumite produse, fara a solicita intreaga nota de plata in acest sens.

 www.geniuspos.ro este un soft pentru restaurant revolutionar care pune la dispozitia dumneavoastra numeroase functionalitati care va vor permite sa oferiti clientilor dumneavoastra servicii de calitate intr-un timp cat mai scurt. 

Domenii: IT

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!