SOJET — Combate definitiv muștele domestice

Publicat pe 1 August 2016
Odată cu venirea verii, problema muștelor revine în actualitate. Deși pare un subiect trivial, realitatea invaziei de muște este enervantă și poate cauza probleme grave de sănătate, muștele sunt purtătoare de viruși, este indicat să le combatem diviziile aeriene.

Muștele sunt atrase de mâncare proaspătă sau resturi de alimente, chiar și vase nespălate din chiuvetă. Un mediu propice de înmulțire a muștelor este gunoiul deschis, acesta reprezintă și o sursă de hrană, iar mirosurile degajate atrag mușterii înaripați din toate punctele cardinale. Sunt recomandate coșuri de gunoi și tomberoane cu capac ermetic, astfel încât să oprească accesul muștelor și să nu le atragă prin miros.

Apa murdară, stătută, ajunge în atenția muștelor, acestea se hrănesc cu materie organică și își depun ouăle în locurile care oferă hrană din abundență, astfel cadavrele animalelor și excrementele sunt, la fel, adevărate oaze de prosperitate pentru muște.

Pentru a evita proliferarea muștelor, este importantă curățenia în mediul domestic, dar pentru exterminarea acestora, o soluție 100% eficientă este SOJET.

SOJET este un insecticid biocid nicotinoid (conține Imidacloprid 100g/Kg) pentru tratamentul rezidual al suprafețelor, poate fi cumpărat de pe site-ul Pesticide-AZ, iar acțiunea acestuia este terminală — atacă receptorii acetilcolinei din membrane postsinaptică a neuronilor. În termeni simpli, muștele paralizează și mor.

SOJET este condiționat sub formă de granule albe autodispersabile în apă și este folosit pentru combaterea celor mai frecvent întâlnite specii de muște – Musca domestică și Musca autumnalis. Insecticidul poate fi utilizat în spații interioare și exterioare, ferme zootehnice, grădini și spații urbane verzi, locuințe și alte incinte civile. SOJET este formulat pe bază de atractanți pentru muște și feromoni sexuali, astfel produsul își garantează eficacitatea.

Se poate aplica în două moduri:

1. soluția SOJET se dizolvă în apă pentru aplicarea prin pulverziare cu pompa în locuri frecventate de insect (pereți, tavane, uși, ferestre, garduri etc). Doza recomandată este de 0,5 kg în 5 L de apă pentru o suprafață de protecție de 100 mp. Pulverizarea se face în circa 50 de locuri a câte 1 mp pentru suprafață de protecție de 100 mp.

2. Soluția în apă sub formă de pasta pentru aplicare cu pensula în locuri frecventate de insecte. Pasta se prepară prin amestecul a 0.25 kg de SOJET cu 0.25 L de apă caldă, pentru a proteja o suprafață de 100 mp. După 15 minute, pasta poate fi aplicată cu pensula sau cu roller-ul pe suprafața de tratat. Se pensulează din loc în loc, în benzi cu lățimea de aproximativ 15 cm.

Tratamentele cu SOJET se recomandă la început de sezon, înainte ca populațiile de muște să fi atins maximul de infestare. Cele mai bune rezultate se obține atunci când produsul se aplică în cât mai multe locuri ale spațiului tratat, în special în locuri calde și fără vânt, unde muștele se adăpostesc. Aplicarea trebuie să se repete după 4-6 săptămâni. SOJET nu se va aplica pe alimente sau obiecte utilizate la prepararea hranei și pe suprafețele utilizate la prepararea sau consumul alimentelor.

Fiind o soluție cu eficiență garantată, SOJET este substanța folosită de specialiști în dezinsecție pentru combaterea muștelor domestice. Este binecunoscut faptul că metode alternative de tipul întinderii de frunze de tutun, flori de levănțică sau busuioc în interior sau în curte ajută la îndepărtarea muștelor, dar SOJET este un compus chimic în compoziția căruia substanța nicotinoidă își dovedește acțiunea biocidă cu vehemență.

O vizită online pe website-ul www.pesticide-az.ro vă oferă tot necesarul în materie de substanțe și soluții speciale pentru culturi agricole sau pentru combaterea dăunătoarelor. 

Domenii: Agricultura, Farma

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!