Solingen.ro - primul magazin online dedicat instrumentelor made in Solingen

Publicat pe 6 Mai 2021
Pe piața din România se lanseaza Solingen.ro - magazinul online de ustensile de manichiură, pedichiură și cosmetică made in Solingen, Germania.

Solingen.ro este distribuitor pe piața din România al produselor din oțel de primă clasă made in Solingen, Germania. Comercializăm numai ustensile produse exclusiv în Solingen, Germania, la cele mai înalte standarde de calitate, unde o măiestrie desăvârșită este deja o tradiție veche.

Produsele noastre sunt realizate în Solingen, Germania, the “City of Blades”. Reputația de neegalat a fierarilor și a meșterilor din oțel made Solingen a fost stabilită în epoca medievală și continuă fără întrerupere și în zilele noaste.

În magazinul nostru Solingen.ro, veți găsi o colecție atent selectționață de instrumente de manichiură, pedichiură și cosmetică de cea mai bună calitate, practicitate si durabilitate. Clienții noștri vor găsi cele mai bune instrumente la un preț accesibil. Relația noastră exclusivă cu mulți dintre cei mai buni producători din Europa ne permite să ocolim distribuitorii și intermediarii și să vă aducem aceste produse excepționale direct la prețuri excepționale.

Ne dorim ca fiecare client să fie mulțumit de fiecare instrument pe care îl cumpără de pe Solingen.ro; produsele excepționale și serviciile excelente pentru clienți sunt unul dintre principiile noastre de bază. Dacă aveți întrebări, comentarii sau probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Domenii: Afaceri, Lifestyle

GENERAL PROMO SRL

Daca iti doresti sa lasi o amintire pretioasa sau daca doresti sa faci un cadou deosebit, intra pe iLUX.ro – magazinul tau online de cadouri pentru momentele speciale din viata ta. Pe iLUX.ro...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!