Solutia inovatoare - Cash Deposit RCD 50 by Ropeco Bucuresti’’

Publicat pe 15 Decembrie 2017
Echipa ROPECO este onorata pentru distinctia primita in cadrul ceremoniei, ‘’Courier & Postal Services Romanian Awards 2017’’, organizata de GOVNET.

In segmentul echipamentelor de cash management si self-service, Ropeco Bucuresti a dezvoltat si lansat pe piata din Romania o solutie de Cash Deposit, RCD 50, fiind si prima din Industria de Curierat si Servicii Postale. Prin experienta acumulata de 25 ani, acest proiect inovator a fost conceput ca un sistem complet de optimizare a fluxurilor operationale de gestionare si management a numerarului. Primul proiect care ne-a adus multa satisfactie si motivatia de a continua in aceasta industrie a fost realizat impreuna cu Sameday, compania de curierat cu cea mai mare crestere in domeniu si cu dorinta spre promovarea noilor tehnologii.

Drumul nostru spre performanta il asociem cu satisfactia si reusitele clientiilor nostri.

Felicitarile noastre pentru toti participantii la eveniment!

#TheSmartWayToPerformance #SmartSolutions

www.ropeco.ro

http://govnet.ro/General/Economics/Champions-of-the-2017-Courier-and-Postal-Services-Industry-were-awarded-in-a-special-ceremony

Domenii: Afaceri, Economie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!