Soluții de la Nichiduță pentru părinții care întâmpină dificultăți în alegerea pătuțului

Publicat pe 17 Octombrie 2019
Pe lângă bucuria necontenită pe care o resimt atunci când pe lume vine un nou membru al familiei, părinții au de înfruntat și o mulțime de provocări aferente. Totul începe de la camera celui mic - modul în care va arăta, mobilierul care o va compune, jucăriile și chiar aplicațiile de pe pereți. Se poate spune că pregătirea camerei copilului îi introduce pe părinți într-o cursă continuă - cursa după produse de calitate la un preț rezonabil.

O mare problemă a devenit alegerea pătuțului pentru copil. Cum arată cel ideal? Acest lucru se întreabă tot mai mulți părinți. Nu puține sunt opțiunile de pe piață, viu colorate, cu accesorii diverse și funcții ce suprind pe oricine. Însă calitatea nu este întotdeaua descrierea potrivită pentru pătuțurile cu funcții diverse. Există o multitudine de aspecte pe care părinții trebuie să le aibă în vedere atunci când fac alegerea, precum:

Pătuț cu legănare sau pătuț fix?

De multe ori, părinții se blochează la acest aspect - au nevoie de un pătuț cu legănare sau de unul fix? Există persoane care cred că pătuțurile cu legănare nu sunt la fel de sigure precum cele fixe. Este un lucru total greșit - sistemul de legănare poate fi blocat atunci când părinții nu sunt în preajma copiilor, prin urmare siguranța nu poate fi contestată.

Pătuțul pliabil și avantajele cu care vine la pachet

Tot mai mulți români își îndreaptă atenția către un pătuț pliabil. Motivele sunt numeroase, printre ele regăsindu-se și faptul că patutul pliabil poate fi luat in concediu. Având în vedere că dormitul împreună cu cel mic în pat este un lucru destul de obositor pentru ambele tabere, un astfel de pătuț este mai mult decât necesar.

Puține sunt cazurile în care părinții dispun și de pătuț pentru cel mic, așa că un pătuț pliabil este cel care stimulează atât confortul celui mic, cât și al părinților. Există numeroase modele pe Nichiduță - cei interesați au la dispoziție o gamă vastă de modele din care pot alege.

Pătuț din material textil sau structură din lemn?

Alegerea în funcție de acest aspect este, de asemenea, la fel de complicată. Acum ceva timp în urmă, veterane în casele românilor erau pătuțurile cu structură din lemn, scânduri dispuse paralel pe laterale. Există o multitudine de riscuri atunci când se optează pentru un astfel de pătuț - copilul își poate prinde mânuțele sau piciorușele între scândurele, dacă nu au o anumită limită a spațierii dintre ele, se poate lovi atunci când țopăie și lista poate continua.

Cele de la Nichiduță au pe lateral doar material textil prin care elimita orice pericol în care ar putea fi copilul atunci când nu este supravegheat. Totodată, pătuțurile din material textil facilitează mult mai bine circulația aerului în interior.

Pentru copii, astfel de pătuțuri sunt o încântare - dacă se dezechilibrează și cad, materialul textil este ca o saltea amortizoare, deci nu există niciun risc de accidentare.

Părinții ce mizează pe calitate înainte de preț pot accesa nichiduta.ro. Acolo vor găsi numeroase modele de pătuțuri, toate sub certificarea calității aparte și a confortului deplin pentru cei mici.

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →