Solutii ERP pentru planificarea resurselor organizatiei

Publicat pe 14 Noiembrie 2019
AttoSoft.ro este cunoscut de catre antreprenorii romani pentru diversitatea de solutii ERP pe care le realizeaza, integrand: programele de contabilitate, gestiune, facturare, salarii si financiar-contabile.

AttoSoft.ro este cunoscut de catre antreprenorii romani pentru diversitatea de solutii ERP pe care le realizeaza, integrand: programele de contabilitate, gestiune, facturare, salarii si financiar-contabile, concepute pentru a facilita activitatea firmelor, indiferent de nisa pe care isi desfasoara activitatea. Pe de alta parte, compania este considerata un competitor de top pe piata produselor electronice, comercializand intre altele case de marcat, dispozitive fiscale si cititoare coduri de bare, PDA, POS.

Din dorinta de a le oferi clientilor cele mai bune conditii pentru integrarea informatiilor, AttoSoft.ro a conceput solutii ERP care sa contribuie eficient la performantele companiei. In fond, orice activitate care beneficiaza de programe care asigura automatizare si fiabilitate si sunt caracterizate de elemente care le fac simplu de utilizat, precum o interfata intuitiva, nu pot fi decat un plus pentru cei care le utilizeaza.

AttoSoft ofera solutii ERP caracterizate de cel putin urmatoarele avantaje

Planificarea resurselor organizatiei (ERP) face referire la software suite, adica, la mai multe programe software cu functionalitati corelante, utilizate de catre companii pentru gestionarea activitatilor si, mult mai concret exprimat, pentru:

 gestionarea activitatilor contabile;

 administrarea eficienta a aprovizionarilor;

 optimizarea managementului proiectelor si managementului riscurilor;

 optimizarea managementului performantelor.

AttoSoft le propune clientilor sai solutii ERP care aduna intr-un tot mai multe procese business si asigura fluxul informativ intre acestea. Un sistem ERP aduna din mai multe surse date tranzactionale eliminand posibilitatea de duplicare a acestora si asigurand integrarea lor intr-un sistem centralizat – o singura sursa de informatii.

Impactul pe care planificarea resurselor organizatiei il are pentru companii nu poate fi ignorat, indiferent de marimea acestora sau de specificul activitatii. Companiile care ating performanta pe care o urmaresc au in comun un aspect ce tine de comunicarea eficienta si imediata a informatiilor intre toate departamentele. Ori sistemul integrat asigurat de AttoSoft determina acest proces si angreneaza toti angajatii firmei intr-un scop comun: obtinerea succesului.

Intr-o companie, fiecare angajat are anumite nevoi in ceea ce priveste datele, doar ca accesul la acestea ar trebui sa fie controlat si dozat eficient pentru a se lucra optim. Sistemul ERP poate face acest lucru, facand posibil ca accesul la date sa fie controlat corect, astfel incat utilizatorul sa poata avea acces doar la actiuni care ii privesc activitatea. Un astfel de proces de lucru elimina greselile.

Nu in ultimul rand, DataLight Enterprise, un succes storry al AttoSoft pe piata ERP locala, asigura antreprenorii ca vor obtine rapoarte si analize complete de business. Desi este compus din mai multe module integrate, acestea pot lucra si independent: 

 DataLight Balpro – management financiar contabil;

 DataLight Cost-Controlling – analiza costuri si venituri;

 DataLight Management Financiar –evaluare a performantelor financiare intr-o perioada;

 DataLight Gestiune 3.0 –evidenta cantitativ valorica a miscarilor si stocurilor;

 DataLight Productie 2.0 –gestionare a productiei;

 DataLight SalPro –management de personal si calcul al salariilor;

 DataLight Mif 3.0 – gestionarea activelor imobilizate;

 DataLight PDALight –automatizare a fortei de vanzari.

Daca iti doresti cresterea performantei in cadrul companiei tale, cu ajutorul solutiilor informatice oferite de Attosoft totul devine mai usor de realizat.

.


SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →