Soluții Pompare Fluide - experți în pompe și grupuri de pompare a apei

Publicat pe 13 Aprilie 2017
Cu peste 7 ani de experiență, angajații noștri sunt mereu gata să ofere consultanța și soluțiile tehnice de care aveți nevoie.

Odată cu apropierea sezonului cald, riscul apariției unui incendiu crește în mod inevitabil. Incendiile prezintă un potențial de distrugere al proprietății private, mai ales în spațiul de interferență seminatural/urban și cu siguranță constituie un risc pe care nimeni nu își dorește să și-l asume în eventualitatea unei situații neplăcute. Soluții Pompare Fluide susține simțul responsabilității oferind servicii de consultanță tehnică gratuită pentru analiza proiectelor și scenariilor de incendiu. Mai mult decât atât, furnizează echipamente de pompare incendiu, pompe și grupuri de pompare, configurate conform proiectelor în cadrul cărora lucrează.

Echipa oferă avantajul de a optimiza și configura echipamentele conform cerințelor și bugetului beneficiarului. Le place să prezinte cele mai bune produse, adaptate la nevoile clientului, iar astfel, la finalul fiecărui proiect, au furnizat odată cu serviciile de calitate și mulțumire. În plus, vechimea în domeniu oferă acces la o gamă largă de mărci de echipamente de pompare, în consecință, se îndeplinesc cu ușurință dorințele colaboratorilor.

Serviciile lor sunt complete și includ suport tehnic gratuit în vederea analizei tehnice a ofertei de pompe, al desfășurării achiziției și al proiectului de montaj instalație de pompare a apei, asistență la punere în funcțiune, dar și service pentru toate echipamentele comandate.

Compania Soluții Pompare Fluide este specializată în furnizarea produselor de pompare și soluționarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domenii precum cel industrial, rezidențial, al stingerii incendiilor, al pompelor de circulatie și recircularea a apei și al sistemelor de irigare. Cu peste 7 ani de experiență, angajații noștri sunt mereu gata să ofere consultanța și soluțiile tehnice de care aveți nevoie.

Pentru informații suplimentare sau prețuri îi puteți contacta la numărul de telefon 0314252495 sau direct pe site https://www.solutiipomparefluide.ro/.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!