Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din capitala Romaniei

Publicat pe 28 Ianuarie 2019
Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri de hoteluri din lume, cu opt branduri distincte si mai mult de 1.400 de hoteluri, este mandru sa o anunte pe Sonja Dive-Dahl in functia de Director General al Radisson Blu Hotel Bucharest (487 de camere) si Park Inn by Radisson Bucharest & Residence (210 camere).

Sonja Dive-Dahl se alatura echipei de la Bucuresti, din Malmö, Suedia, unde recent a ocupat functia de Director General al Radisson Blu Hotel, Malmö, dar si de Director Regional pentru Danemarca si Islanda. Ea si-a inceput cariera in cadrul grupului inca din anul 1988, ocupand pozitii in cadrul Radisson Hotel Group in Suedia, Bulgaria, Polonia, Slovacia, precum si proprietati de referinta precum Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul, unde a avut functia de District Manager pentru Turcia, fiind responsabila de opt hoteluri si deschiderea a altor patru.

Yilmaz Yildirimlar, Senior Vice President pentru Europa Centrala si de Sud din cadrul Radisson Hotel Group, a declarat: "Apreciem stilul de conducere puternic si implicat al Sonjei; cu cei peste 30 de ani de experienta, ea este un adevarat specialist in industria hoteliera. Cu expertiza pe care o detine, ea va fi responsabila pentru oaspetii nostri si va oferi tot ceea ce este mai bun din serviciile noastre Yes I Can!SM, construind calatoria noastra de success in Bucuresti” 

Sonja Dive-Dahl, Director General Radisson Blu Hotel, Bucharest si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence este incantata de noua sa pozitie si a declarat: "Fiecare hotel are o oferta distincta si atractiva atît pentru segmentul de persoane care calatoresc in interes de afaceri cat si pentru cei care vin in vacanta. Astept cu nerabdare sa lucrez cu echipa mea pasionata si sa primesc oaspetii nostri din intreaga lume ". 

In plus fata de pozitia centrala, cele doua proprietati, Radisson Blu Hotel Bucharest si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence sunt perfect situate in apropierea salii de concerte a Ateneului Roman si la doar 3 kilometri de Palatul Parlamentului. Pentru organizarea de evenimente si conferinte, Radisson Blu ofera posibilitatea de a alege una dintre cele 11 sali de conferinte plus un ballroom, precum si servicii de catering de calitate si asistenta din partea personalului dedicat Meetings & Events. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence completeaza sectorul de Meetings & Events cu inca 4 sali.  

### 

CONTACTE MEDIA: 

Iulia Hoinaru, Cluster Marketing & PR Manager, Radisson Blu Hotel Bucharest and Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence 

iulia.hoinaru@radissonblu.com

Martin Melzer, Director PR & Communication, Central & Southern Europe 

martin.melzer@radissonhotels.com

DESPRE RADISSON HOTEL GROUP

Radisson Hotel Group™ este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte si peste 1.400 de hoteluri în folosinta si în proces de deschidere la nivel international. Portofoliul Radisson Hotel Group cuprinde Radisson Collection™, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson si prizeotel.

Radisson Rewards™ este un program global de fidelizare care asigura metode unice si personalizate de a crea momente memorabile, importante pentru oaspetii nostri. Programul Radisson Rewards asigura beneficii de exceptie pentru fidelizarea oaspetilor nostri, planificatorilor de conferinte, agentilor de turism si partenerilor de afaceri.

Radisson Meetings™ ofera o varietate de spatii complet echipate, cu conexiune Wi-Fi rapida si gratuita, tehnologie audio/video si contacte la fata locului care sa ofere unicitate fiecarui eveniment.

Peste 95.000 de angajati lucreaza la nivel mondial in cadrul Radisson Hotel Group si in hotelurile cu licenta de functionare în cadrul sistemelor sale.

Pentru mai multe informatii, vizitati

www.radissonhospitalityab.com/media/news-releases

www.radissonhotelgroup.com/media

Sau conectati-va cu noi pe: 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/radisson-hotel-group/

Instagram (Angajati): https://www.instagram.com/radissonmoments/

Instagram (Hoteluri): https://www.instagram.com/radissonhotels/

Twitter (Corporatie): https://twitter.com/radissongroup

Twitter (Hoteluri): https://twitter.com/radissonhotels

Facebook: https://www.facebook.com/radissonhotels

YouTube: https://www.youtube.com/radissonhotelgroup

Domenii: Turism

S.C. Bucuresti Turism S.A. / S.C. Radisson Blu Hotel

Situat pe Calea Victoriei, Radisson Blu Hotel, Bucharest este cel mai mare hotel de cinci stele din Bucuresti. La numai 20 de minute distanta de Aeroportul International Henri Coanda si 15 minute...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!