“Soundtracks in Concert”, muzică clasică și filme de box office

Publicat pe 22 August 2022
Cel mai frumos concert al sfârșitului de vară, “Soundtracks in Concert”, propune publicului bucureștean o incursiune în lumea fascinantă a cinematografiei hollywoodiene pe acordurile Vibe Orchestra, sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie. Concertul care va avea loc joi, 25 august 2022, ora 20.00, in Parcul Sebastian din Capitală, va pune în scenă câteva dintre cele mai îndrăgite piese muzicale ale tuturor timpurilor, piese emblematice care fac parte din coloana sonoră a filmelor Harry Potter, Titanic, Pirații din Caraibe, Gladiatorul, Star Wars, Superman, Stăpânul Inelelor, The Avengers sau Spiderman.

Pe parcursul a o ora și jumătate publicul se va putea delecta cu cele mai cunoscute piese muzicale de box office interpretate live de Vibe Orchestra, dar și cu proiecții video special realizate pentru eveniment.

“Soundtracks in Concert este un adevărat spectacol ce nu trebuie ratat, o experiență audio-video de mare clasă care va cuceri publicul indiferent de vârstă ori preferințe muzicale. Evenimentul oferă mixul ideal între comercialul de box office și muzică clasică de înaltă ținută. Ne dorim astfel să atragem cât mai mult public tânăr care să (re)descopere frumusețea muzicii clasice de calitate și a artei sub toate formele.”declară Alexandru Ilie, dirijor si președinte APCTTR.

Alexandru Ilie s-a remarcat la nivel național și internațional fiind unul dintre cei mai apreciați dirijori ai României din tânăra generație, iar în prezent este dirijorul permanent al Operei Comice pentru Copii și al Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București. Spectacolul “Soundtracks in Concert” este susținut de VIBE Orchestra, o orchestră formată din tineri muzicieni absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din Bucuresti, profesioniști consacrați care colaborează cu cele mai importante filarmonici din țară și de peste hotare, iar Concert Maestru este Rafael Butaru, care activează la Filarmonica „George Enescu” din București și la Opera Națională București.

Spectacolul “Soundtracks in Concert” este organizat de Asociația pentru Promovarea Copiilor și Tinerilor Talentați și Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”, iar accesul publicului este gratuit.

Acest material este publicat în cadrul proiectului Soundtracks in Concert, derulat de către Asociația pentru Promovarea Copiilor și Tinerilor Talentați din România, cu susţinerea financiară a Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”, prin programul de finanţare nerambursabilă în anul 2022 în baza Ordonanței nr. 51/1998 privind sistemul de finanțare a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti.

Domenii: Media, Lifestyle, Educatie

Content Consulting

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!